Kære Zoe Ukhona

UDGIVELSESDATO 12-04-2018
FORFATTER Pelle Hvenegaard
ISBN 9788771809923
FILSTØRRELSE 3,49 MB
FILNAVN Kære Zoe Ukhona.pdf
Defalske9ere.dk Kære Zoe Ukhona Image
Da Pelle Hvenegaard en sommeraften på en blind date, der er tæt på at blive aflyst, møder Caroline, ved han det med det samme: Hun skal være mor til hans børn.Det første møde udvikler sig til en stormende forelskelse, hvor det hurtigt står klart, at de to gerne vil skabe en familie sammen. Og det er ikke fordi, de ikke prøver …KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.Det er en fortælling om partnerskab og om at tackle livet, når det ikke går den vej, man havde planlagt. Og så er det en fortælling om, hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har oplevet og opnået det meste – og om den store glæde det er, når man endelig kan omfavne den ved at blive forælder.Pelle Hvenegaard blev verdensberømt som dreng i rollen som navnefællen Pelle Erobreren i Bille Augusts oscarvindende film. Han er uddannet journalist og har arbejdet i TV-branchen hele sit voksne liv. Er lige nu på barsel, som han dokumenterer på instagramsiden @pellehvenegaard, en side der har fået over 60.000 faste fans på bare ti måneder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kære Zoe Ukhona er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Pelle Hvenegaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Pelle Hvenegaard bog online og også downloade det gratis!

Kære zoe ukhona af Pelle Hvenegaard | Bog & idé

Kære Zoe Ukhona, Hæfte - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 11 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

Kære Zoe Ukhona - Lydbog & E-bog - Pelle Hvenegaard - Mofibo

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

RELATEREDE BØGER

New York Times, The: 36 Hours, USA & Canada
Danske legender: Niels Bohr
Girlboss
Tokyo Street Map Laminated
Hvidt hav
Gewusst wie – mit Marie 6: Willi und der Mäuseclan - Hörbuch Junior
Mellem tekster
Mine fædres hus Bind 1-2
Jorden i munden
Peru - Ecuador
Great Britain & Ireland
Dans på glødende kul
Sydney
Drengen fra Krematorium D