Slået hjem!

UDGIVELSESDATO 29-08-2011
FORFATTER Henrik EnegaardSkaanderup
ISBN 9788702110166
FILSTØRRELSE 3,61 MB
FILNAVN Slået hjem!.pdf
Defalske9ere.dk Slået hjem! Image
Den kan ske for dig! En fyring er en krise, som rigtig mange bliver ramt af i sit voksenliv. Og det er noget, de færreste på forhånd går rundt og forbereder sig på. De fleste har jo travlt med at passe sit arbejde, indtil de pludselig ikke har det mere.At blive fyret ligner ikke alle andre kriser, man kommer ud for i sit liv. Som tiden går, stiger ens bekymringer, frustration og mismod. Tiden læger ikke alle sår! Her er den ærlige fortælling om at blive fyret - og om at finde et nyt job.Det skete for Henrik Enegaard Skaanderup, der i Slået hjem fortæller om, hvordan han mistede sit job som administrerende direktør for Kuben. Det er en personlig fortælling om, hvordan han taklede den efterfølgende krise og sin nye og uvante rolle som arbejdsløs og jobsøgende - og en guldgrube af råd, erfaringer og konkrete værktøjer til andre i samme situation.Det er en vedkommende fortælling, som alle kan lære af: den ledige (eller dem i risikozonen for at blive det), familien, vennerne og netværket - samt alle dem, som arbejder med opsigelser og rekrutteringer. Det er den ærlige beretning om at falde dybt efter at have fløjet højt, men også historien om, hvad man selv aktivt bør gøre for at finde et nyt job.Læs om, hvordan Skaanderup systematisk arbejdede med netværk i sin jobsøgning, om hans 174 netværkssamtaler, om hans erfaringer med headhuntere og rekrutteringsvirksomheder. Lær af de mange råd, han fik, og læs om, hvordan optimisme vekslede med sortsyn. Sine bedste tips har Skaanderup samlet bagest i bogen i koncentreret form - tillige med en grønspættebog til brug for andres jobsøgning, med systemer, tips, eksempler og værktøjer. At blive slået hjem er ikke for tøsedrenge! - Hverken for den ramte eller hans nærmeste!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Slået hjem! er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henrik EnegaardSkaanderup. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Henrik EnegaardSkaanderup bog online og også downloade det gratis!

Få Slået hjem! af Henrik Enegaard Skaanderup som Hæftet ...

Slået hjem: En fortælling om at blive fyret og finde job igen (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Henrik Enegaard Skaanderup - Forlag: Gyldendal Business - ISBN-13: 9788702110166

Slået hjem (nr. 3 af 3) (P-bog) | KlitPosten.dk

OBS! Denne Tæt På blev afviklet 18.03.2020. Da situationen udvikler sig hele tiden, vil vi anbefale, at du følger med i seneste nyt på vores temaside. Adskillige danskere er stadig fanget i udlandet og har svært ved at komme hjem til Danmark. Det fastslog Erik Brøgger Rasmussen, direktør for organisation og borgerservice i Udenrigsministeriet, på et pressemøde tirsdag aften.

RELATEREDE BØGER

Over alle grænser
Anden chance
Brand: Et dramatisk digt
Flugten fra kaos
Stjernen
Louisiana Revy. Pipilotti Rist
Den der lyver
To brødre
En yrhätta
Hvis du kunne se mig nu
Den Store Nordiske Rockerkrig
Jeg er kongen
Zajagan
USA 10: Florida
Bedre borgerkontakter
Den vilde jomfru (Storskrift)
Den stille Have
Brunch och multipla orgasmer - erotisk novell
Häxdoktorn