Kurt Danners bedrifter: Pestbomber

UDGIVELSESDATO 16-07-2019
FORFATTER Peter Anker
ISBN 9788711632871
FILSTØRRELSE 2,82 MB
FILNAVN Kurt Danners bedrifter: Pestbomber.pdf
Defalske9ere.dk Kurt Danners bedrifter: Pestbomber Image
Dr. Mund og dr. Walter er ikke just Guds bedste børn. Faktisk skyr de to tyske doktorer ingen midler i deres syge forsøg på at fremme Det Tredje Riges kamp. Det er lykkedes for dem at fremstille en pestbombe, som vil smitte og dræbe sine ofre inden for to timer. Hvis det lykkes dem at få bomben overleveret til de tyske myndigheder, vil nazisterne være ustoppelige. Heldigvis er der også gode mennesker i verden, som vil risikere liv og lemmer for at forhindre, at det skal ske. Én af dem er en dansk flyveløjtnant ved navn Kurt Danner!NB! Serien 'Kurt Danners bedrifter' er udgivet i 1940’erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med 'Den stjålne undervandsbåd' og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kurt Danners bedrifter: Pestbomber blev skrevet den 16-07-2019 af forfatteren Peter Anker. Du kan læse bogen Kurt Danners bedrifter: Pestbomber i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Anker.

Filma24.ac | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD - Shiko dhe shkarko...

Kurt Dunder er en dansk tegneserie, skrevet og tegnet af Frank Madsen. Hovedpersonerne er den piberygende eventyrer Kurt Dunder og hans ven Bill Milton, som sammen med aben Attila rejser rundt og opklarer de særeste gåder og mysterier.

Шелковые сети (сериал, 8 сезонов) — КиноПоиск

Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940'erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end...

RELATEREDE BØGER

Waza króla Priama
Lille Pinds puttetid
Brunssia ja moniorgasmeja - eroottinen novelli
Fredek i koło fortuny
Robinsonmordene
Adolfström - Hemavan : Kungsleden karta & guide
Grand Cru Klubben
Matema10k
Den store pasta kogebog
Prinsesse Alexandra – en portrætsamtale med Ninka
... en verden i ord
Brudstykker af det moderne Indien
Hjerterfri
Australieren