En delikatesse

UDGIVELSESDATO 10-08-2012
FORFATTER Muriel Barbery
ISBN 9788779735644
FILSTØRRELSE 6,63 MB
FILNAVN En delikatesse.pdf
Defalske9ere.dk En delikatesse Image
Verdens førende madskribent og kritiker ligger for døden i sit hjem i Paris. Pierre Arthens er 68 år, et magtmenneske, arrogant, kantet og stædig. Men det at han skal dø, bekymrer ham ikke. Det eneste der plager ham er bestemt en smag, som han absolut må genopleve, inden han dør. Men hvilken? Han har en idé om en særlig smag. En glemt smag - måske en ret? En delikatesse som rummer hele meningen med hans karriere og hans liv. Men han kan ikke komme i tanke om, hvad det er. Og han har to døgn til at finde ud af det.Han ved, at denne smag er hans livs første og ultimative sandhed, at den indeholder nøglen til det hjerte, som han har bragt til tavshed. Han ved, at det er en smag fra barndommen eller ungdommen, en magisk og oprindelig smagsoplevelse, der går forud for hans kald som kritiker, forud for ethvert begær eller enhver ambition. En glemt smag, der gemmer sig i hans inderste, og som nu står for ham som den eneste ægte sandhed om hans liv.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen En delikatesse blev skrevet den 10-08-2012 af forfatteren Muriel Barbery. Du kan læse bogen En delikatesse i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Muriel Barbery.

En delikatesse af Muriel Barbery - Plusbog.dk

delikatesse oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

En Delikatesse af Muriel Barbery - Hæftet Bog - Gucca.dk

Dernæst fordamper alkoholen, og en tynd, sprød vandmandschip ligger tilbage, - klar til at blive spist som den er eller indgå som en del af en ret. Traditionel tilberedning tager en måned. Vandmand er en delikatesse i dele af Asien, hvor man igennem mere end 1000 år har spist den og værdsat især dens mundfølelse.

RELATEREDE BØGER

Rigtige mænd - herrego' mad
To søstre
Landsbybilleder
Wendy - Nipper skal sælges
Én eneste stor Hemmelighed
Pengene og livet
Tal familien op til fest
Børnefællesskaber og familieliv
De udstødte
Alt om Mikkel Hansen
Tavse skrig
Sundhedspædagogik og sundhedsfremme
Le Pen - nationalismen og de fremmede
Stor pige!
Det blå blod 1 - Dødshacket
France blad 306: Aisne, Ardennes, Marne
Maigret og den gamle grevinde
Øjeblikkets tredje tilstand
Avonainen lipas, ajatelmia
Bogen til Far