Den Magiske Rejse

UDGIVELSESDATO 01-01-2017
FORFATTER Jim Højberg
ISBN 9788772144146
FILSTØRRELSE 4,64 MB
FILNAVN Den Magiske Rejse.pdf
Defalske9ere.dk Den Magiske Rejse Image
Magi, humor og masser af bøger er de vigtigste ingredienser i denne herlige fantasy-serie af Jim Højberg om de to børn, Pegino og Pegina, der får en vigtig opgave, de skal løse. ”Magiens Mestre” er bøgerne bag spillet ”BibGame.” I spillet kan du hjælpe Bogduhr med at redde Det Magiske Bibliotek fra at blive ødelagt af Halsuhr. Du kan hente spillet til din telefon eller din iPad.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den Magiske Rejse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jim Højberg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jim Højberg bog online og også downloade det gratis!

Få Den magiske rejse af Jim Højberg som Indbundet bog ...

Den magiske mystiske musik-rejse. Tag med på »The Magical Mystery Tour« i Liverpool. En bevægende tourné med en knaldgul, psykedelisk bus rundt til Beatlernes barndomshjem. The Fab Four. Fire unge Liverpool-drenge i begyndelsen af deres musikkarriere. Fold sammen. Læs mere. Foto: Scanpix. Søndag d. 18 ...

Den magiske Rejse af Jim Højberg

• Skriv gerne en kommentar omkring dine bedste minder fra spillet! • Giv endelig et "", hvis du kunne lide videoen. • Desværre må jeg ikke hjælpe med download, da det er ulovligt.

RELATEREDE BØGER

Fyrtøjet
Medborgerskab og Social klasse
Vindens klage
Samlede Shakespeare
Poul Schlüter. En biografi
Tivoli
De voksnes verden
Wendy - Sortes julehemmelighed
Rasmus Klump på landet
En lang dag i Athen
アンビエンス―レイニーウェザー