Milla & Anton og TankeBanke-knapperne

UDGIVELSESDATO 21-05-2020
FORFATTER Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen
ISBN 9788793867789
FILSTØRRELSE 8,65 MB
FILNAVN Milla & Anton og TankeBanke-knapperne.pdf
Defalske9ere.dk Milla & Anton og TankeBanke-knapperne Image
Milla og Anton synes, det er svært at læse. Milla siger, at man har nogle helt særlige Bliv­God­ Til­Alting­knapper. Dem vil Anton gerne lære, for han synes, det er bøvlet, når der er noget, man ikke kan. Så bøvlet, at man faktisk godt kan blive lidt ked af det. Heldigvis kan Milla noget smart med knapperne, så man hurtigt får det bedre, hvis der er noget, man er ked af eller har det svært med. Hun kalder det TankeBanke.Måske er der noget, dit barn synes er urimeligt svært. Måske har han eller hun oplevet mobning, dødsfald eller en rigtig ubehagelig situation. Eller måske har dit barn en fobi, der fylder alt for meget. Hvis dit barn oplever, at uro, angst, vrede, ked-af-det-hed, sorg eller andre svære følelser kommer til at fylde for meget i hverdagen, så kan teknikkerne i denne bog være med til at hjælpe!TankeBanke for børn er en let, blid og effektiv forløsende teknik, der kan hjælpe med at ”slukke for de alarmer”, der skaber ubehag i dit barn. Sammen kan I bruge teknikkerne, mens I læser om Milla og Anton, og I kan lave jeres helt egen TankeBanke om lige netop dét, der er svært for jeres barn.Bogen om Milla, der lærer Anton at bruge TankeBanke, bygger på teknikker fra behandlingsformen Tankefeltterapi (TFT). Det kendes også som EFT (Emotionel FrihedsTeknik) eller Tapping. Teknikkerne er opstået i 1980’erne, men bygger på gammel kinesisk viden om vores energisystem – det samme man bruger i fx zoneterapi eller akupunktur. Tusindvis af mennesker har haft glæde af at bruge tankefeltterapi, og grundprincipperne kan sagtens bruges hjemme og være med til at skabe en bedre hverdag for dit barn og for hele familien.Bogens teknikker er også velegnede til børn med diagnoser, fx ADHD/ADD. De erstatter ikke an- den behandling, men er et bivirkningsfrit supplement, der kan bidrage positivt til barnets hverdag med mere ro og større overskud.Om forfatteren Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen har i fem år arbejdet som konsulent på Center for Undervis- ningsmidler, hvor hun tilrettelægger og formidler sundhedsundervisning i folkeskolen for både læ- rere og elever. Med en bachelor i sundhedsformidling og en kandidat i pædagogik har Rikkestasja en rygsæk bestående af psykologiske, pædagogiske, sociologiske og coachende redskaber. Hun er uddannet både i Emotionel Frihedsteknik (EFT) og i den originale Tankefeltterapi (TFT), og derudover har hun uddannelse i esoterisk kinesiologi.Rikkestasja brænder for at gøre en forskel og særligt for børn og unge, derfor holder hun meget af at arbejde i skolen. For hende er det et af de steder, hvor vi virkelig kan gøre en forskel for vores børn ift. glæde, overskud og magi i hverdagen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Milla & Anton og TankeBanke-knapperne blev skrevet den 21-05-2020 af forfatteren Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen. Du kan læse bogen Milla & Anton og TankeBanke-knapperne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rikkestasja Solviig Isolde Johannsen.

anton og on Behance

Antón Ordóñez Galban в Инстаграм❗️ (anton.og_9). Rianxo, A Coruña @boirovoleibol.

"milla-anton" için sonuçlar

Listen to Anton OG | SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.. Stream Tracks and Playlists from Anton OG on your desktop or mobile device.

RELATEREDE BØGER

Black Notice del 1
En ny tid
Bjergsted Drømme
Claus og Lene og Nina og…
Tekster uden grænser
Kan lagens arm bli alltför lång?
KAMPEN OM DRAGERNE 2. DRAGERNES DUEL
Jonas i topform
Den triste konge og lamaens forbandelse – og andre spændende historier fra vores fantastiske verden
Den første have
Smag
Vittrorna – VERSALER
Døden står på ski
FC Fodboldvenner 3 - Et rigtigt hold
Barbapapas træ
Bornholms rundkirker
Drengen, der aldrig kom hjem
Britta og Silver får en chance