Mørk muld

UDGIVELSESDATO 06-10-2017
FORFATTER Ann Cleeves
ISBN 9788799817733
FILSTØRRELSE 5,25 MB
FILNAVN Mørk muld.pdf
Defalske9ere.dk Mørk muld Image
Mørk muld er det syvende bind i Ann Cleeves’ Shetland-serie. Serien er en stor succes, både i bogform og som BBC’s storslåede tv-serie.I de mørke vinterdage på Shetlandsøerne sætter flere måneders kraftig regn gang i et jordskred. Jordmasserne vælter hen over hovedvejen mellem Lerwick og Sumburgh og videre ned til havet.Jimmy Perez ser ved vennen Magnus Taits begravelse, hvordan mudderet og det tørveholdige vand pløjer sig gennem et lille husmandssted. Alle tror, huset er ubeboet, men mellem mudder, sten og murbrokker finder Perez liget af en mørkhåret kvinde iført en rød silkekjole. Kvindens mørke, eksotiske udseende får ham til at føle, at de på en eller anden måde er forbundet, og han arbejder desperat for at identificere hende.Det viser sig, at kvinden allerede var død, inden jordskreddet ramte huset. Perez kaster sig over efterforskningen for at opklare, hvem hun var, og hvordan hun døde.Mørk muld er den syvende roman i Ann Cleeves’ Shetland-serie, der er filmatiseret af BBC og følges af millioner af seere over hele verden. I Shetland-serien findes også Sort som ravnen, Hvide nætter, Rødt støv, Stormvarsel, Dødvande og Blå luft.Omtale i pressen”… det tvist, som en dygtig forfatter giver en almindelig krimi ... Læs bogen, og gå ikke glip af tv-serien.”Globe and Mail”Jeg synes altid, at Ann Cleeves’ bøger er rigtig gode. De holder en høj international standard.”Magnus Utvik i Gomorron Sverige, SVT”Kun få britiske forfattere formår som Cleeves at fremmane et steds atmosfære, og skildringen af vejret og terrænet er lige så afgørende for Shetland-seriens popularitet som beskrivelsen af Perez, hvis spanske rødder gør, at han altid vil stå som en outsider i dette afsondrede samfund. Det her er en af de bedste bøger i serien.”Barry Forshaw, FT”Shetlandsøerne er et fascinerende sted, og romanfigurerne, hvoraf nogle er lokale, og andre tilflyttere, som søger fred eller frelse for fortiden på en afsondret ø, danner baggrund for krimigåden. Endnu en supergod læseoplevelse, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.”CrimesquadDet, der har gjort hendes bøger populære og prisbelønnede, er, at de er litterære romaner, som samtidig er spændende.”Östgöta Correspondenten”Ann Cleeves formår på fornemste vis at skildre livet på Shetlandsøerne og den særlige stemning, som man finder i øsamfund.”Ölandsbladet
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mørk muld er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ann Cleeves. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ann Cleeves bog online og også downloade det gratis!

Mørk muld (Shetland Island, #7) by Ann Cleeves

Mørk muld er den syvende roman i Ann Cleeves' Shetland-serie, der er filmatiseret af BBC og følges af millioner af seere over hele verden. I Shetland-serien findes også Sort som ravnen, Hvide nætter, Rødt støv, Stormvarsel, Dødvande og Blå luft.

Underholdning, side 88 - Mørk Muld - Ann Cleeves - Bog

Mørk muld er den syvende roman i Ann Cleeves' Shetland-serie, der er filmatiseret af BBC og følges af millioner af seere over hele verden. I Shetland-serien findes også Sort som ravnen, Hvide nætter, Rødt støv, Stormvarsel, Dødvande og Blå luft. Quantity: Add To Cart.

RELATEREDE BØGER

Fantastiske fly
Gyckelspel
Lazy Sunday
En tisdag var det
Afskaf alderdommen
Kolumbus Kristensen rykker ud
Charlie forvandler sig til en kylling (bind 1)
Angela Merkel
Hånden
Antons detektivbog om at løse problemer i skolen
N for nekrolog
Lad hjertet vise vejen
Kahdeksan kuukautta Shpalernajassa
Våbenmesteren
ФК Меци 2: Битка за финала
Kopenhagener Träume: Erotische Novelle
Amalies glutenfrie verden
Krigerprinsessen bind 3 - Ruslas Arv
The Illustrated Guide to Viking Martial Arts