Den engelske spion

UDGIVELSESDATO 01-06-2017
FORFATTER Daniel Silva
ISBN 9788771911268
FILSTØRRELSE 5,31 MB
FILNAVN Den engelske spion.pdf
Defalske9ere.dk Den engelske spion Image
Målet er kongeligt. Motivet er hævn.Udstrakt topløs på dækket, med en drink i hånden, ligger den mest berømte kvinde i verden og soler sin perfekte hud. På dækket under hende bliver der tilberedt snacks af den mand, der vil dræbe hende.Kvinden er en ikonisk medlem af den britiske kongefamilie, elsket for sin skønhed og sit velgørende arbejde, hadet af sin eksmand og hans mor, dronningen af England. Da en bombe eksploderer på kvindens yacht, vender politiet sig mod en bestemt mand, for at finde hendes morder: den legendariske spion Gabriel Allon.Gabriels mål er Eamon Quinn, en bombemager og lejesoldat, der sælger sine tjenester til den højestbydende. Quinn er svær at fange, han er en skygge, et spøgelse - men Gabriel er heldigvis ikke alene i jagten. Ved sin side har han lejemorderen Christopher Keller, en tidligere britisk kommandosoldat, der kender Quinns morderiske håndværk alt for godt.Fyldt med overraskende drejninger vil Den engelske spion holde læserne tryllebundet lige fra sin medrivende åbning til sin nervepirrende slutning Endnu engang viser Daniel Silva overlegent, hvorfor han anses for en af sin generations bedste thrillerforfattere.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den engelske spion blev skrevet den 01-06-2017 af forfatteren Daniel Silva. Du kan læse bogen Den engelske spion i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Daniel Silva.

Den engelske spion af Daniel Silva | Litteratursiden

Den engelske spion. Prøv gratis Den engelske spion. 3.8 59 5 Forfatter: Daniel Silva. Findes som e-bog. Målet er kongeligt. Motivet er hævn. Udstrakt topløs på dækket, med en drink i hånden, ligger den mest berømte kvinde i verden og soler sin perfekte hud.

Den engelske spion - Lydbog & E-bog - Daniel Silva - Mofibo

Find Den engelske spion - Gabrielle Allon 15 - Paperback online på Coop.dk til en god pris. Hurtig levering. Læs mere om produktet her.

RELATEREDE BØGER

Nyt vegetarisk køkken
Plaster
Mimbo Jimbos lille kasse med bøger
Kvalitativ metasyntese som forskningsmetode i medisin og helsefag
Celle 7
Sensemaking
Rikke og føllet
Valde & Krista #1: Da Pia fik kat
Arkielämää
21 oslagbara deckare
Gammel kærlighed ruster ikke
Kunsten at være to
En Københavners erindringer fra Sedan til Verdun
Lévinas - en indføring