J.P. Jacobsen og kunsten

UDGIVELSESDATO 17-05-2016
FORFATTER none
ISBN 9788771249347
FILSTØRRELSE 8,95 MB
FILNAVN J.P. Jacobsen og kunsten.pdf
Defalske9ere.dk J.P. Jacobsen og kunsten Image
Den danske digter J.P. Jacobsen er ofte blevet beskrevet både som en malende digter og som malernes digter. Mange af hans værker har direkte referencer til kunst, og allerede i hans samtid blev hans suggestive måde at skrive på sammenlignet med malernes. Mange kunstnere har gennem tiden ladet sig inspirere af den berømte forfatter, der, trods sit korte liv, også arbejdede som naturvidenskabsmand og Darwin-oversætter.J.P. Jacobsen og kunsten beskriver forfatterens venskaber og bekendtskaber med tidens billedkunstnere, og den undersøger, hvordan litteraturen og billedkunsten mødes i hans tekster. Gennem analyser af malede forfatterportrætter giver bogen samtidig et nyt blik på Jacobsens liv og værk, ligesom den sætter fokus på hans betydning for europæisk litteratur, kunst og musik. Jacobsens værker blev blandt andet udbredt gennem musikalske fortolkninger og illustrerede tyske oversættelser, og kunstnernes fortolkninger af Jacobsens tekster er væsentlige i forståelsen af hans værker.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse J.P. Jacobsen og kunsten-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter none. Med webstedet defalske9ere.dk læses J.P. Jacobsen og kunsten online nu så nemt!

J.P. Jacobsen og kunsten - Boggalleriet

Den kendte danske forfatter, J.P. Jacobsen, der har skrevet en række hovedværker i dansk litteratur (Fru Marie Grubbe (1876), Niels Lyhne (1880)) er omdrejningspunktet for sommerens store særudstilling på Faaborg Museum, der for første gang belyser Jacobsens store betydning for billedkunsten.J.P. Jacobsen (1847-1885) var til stor inspiration for samtidige danske kunstnere og for tyske ...

J.P. Jacobsen og kunsten som bog - Bogreolen.dk

Få J.P. Jacobsen og kunsten af n a som e-bog på dansk - 9788771841329 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Simons bold-cirkus
Allianser
Tyskernes katastrofe
Erindringer
Vagabondliv
Hjertet
Love Letters of Great Men
Mærkeligt
Opgør med slankemyterne
Lykke, længsel og linsesuppe