Ensomme hjerter og herreløse hunde

UDGIVELSESDATO 03-07-2014
FORFATTER Lucy Dillon
ISBN 9788771161076
FILSTØRRELSE 7,30 MB
FILNAVN Ensomme hjerter og herreløse hunde.pdf
Defalske9ere.dk Ensomme hjerter og herreløse hunde Image
En meget morsom og rørende ’feel-good’ roman . Hvis du ikke i forvejen er helt vild med hunde, bliver du det garanteret efter at have læst denne! Der ER noget om, at hunden er menneskets bedste ven.39-årige Rachel gennemlever sit livs værste år. Efter at være blevet fyret fra sit karrierejob og have slået op med sin kæreste gennem ti år, arver Rachel et kæmpe hus efter sin moster, dennes elskede border collie samt en overfyldt kennel med hjemløse hunde. Trods det, at hun stort set intet ved om hunde. Og i hvert fald slet ikke bryder sig specielt meget om hunde. Trods sine begrænsede evner – og lyst – tager Rachel udfordringen op og forsøger at køre kennelen videre i sin salige mosters ånd. Efterhånden som Rachel lykkes med at finde nye hjem til de herreløse hunde, viser det sig, at det måske ikke kun er hundene, der har brug for hjælp… Udover Rachel møder vi en stor og broget skare af mere eller mindre selvvalgte singler og fraskilte, enlige mødre, ungkarle, barnløse, frisører, karrierekvinder, frivillige hundeluftere, knap-så-villige børn og direkte umulige eksmænd, der alle hver især har deres problemer og bekymringer at se til, men som har én stor fælles interesse: HUNDE.Lucy Dillon er født i Cumbria i Nordvestengland og har arbejdet i bogbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter i Herefordshire, hvor hun udover at skrive på sine romaner fordriver tiden med at bage og gå mange, lange ture med sine to Bassethunde, Bonham og Violet. Lucy Dillons debutroman The Ballroom Class (2008; ej udgivet på dansk endnu) fik mange fantastiske anmeldelser.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ensomme hjerter og herreløse hunde-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lucy Dillon. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ensomme hjerter og herreløse hunde online nu så nemt!

Om dyr og mennesker | EBOK.NO

See more of Herreløse on Facebook.

Ensomme hjerter og hjemløse hunder by Lucy Dillon

I trygge og velkendte rammer kommer Shelby til hægterne, og hun møder tilmed en ny mand. Men Richards hemmeligheder spreder stadig ringe i vandet. ? Nora Roberts er en af verdens bedst sælgende forfattere. Hun kan kombinere nervepirrende spænding og romantik til en underholdende...

RELATEREDE BØGER

Min søsters hemmelighed
Eugenics and Other Evils
Zarens guld
Pigen i Satans Mose
Lita inte på gryningen
Sille og den store, lille skovflåt
Tango Jalousie
Indblik i statistik
Lignelsesbogen
Inheritance: Selected Poems of Cecil Bødker