Når livet gør ondt

UDGIVELSESDATO 20-06-2018
FORFATTER Per Straarup Søndergaard
ISBN 9788770180887
FILSTØRRELSE 8,19 MB
FILNAVN Når livet gør ondt.pdf
Defalske9ere.dk Når livet gør ondt Image
»En dag sad jeg alene på mit værelse og græd. På et tidspunkt kunne jeg ikke mere. Jeg fik øje på et barberblad og skar nogle rifter i min arm. Det føltes, som om der var nogle ting, der fløj ud og forsvandt. Det var en stor lettelse«. Sådan fortæller en 16-årig pige. Hendes udtalelse er typisk. Selvskadende handlinger er noget, unge griber til, når livet gør ondt.I ‘Når livet gør ondt’ fortæller 11 unge om baggrunden for deres selvskadende adfærd og om hvad de har gjort for at finde mere hensigtsmæssige strategier til at løse deres problemer. Bogen indeholder også med interviews med fagfolk, der arbejder professionelt med selvskadende adfærd. De sætter fokus på forskellige former for behandling, på definition og afgrænsning af problemet og på at sætte det ind i en samtidshistorisk sammenhæng.Bogen kan læses af alle, der har interesse for dette aktuelle fænomen. Bogen er også velegnet til undervisning og projektarbejde i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Når livet gør ondt-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Per Straarup Søndergaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Når livet gør ondt online nu så nemt!

Når livet gør ondt... - Fertilitetsliv.dk

Priser. Parterapi; 550,00 kr. pr. samtale. Individuel terapi; 450,00 kr. pr. samtale. Jeg er ikke en del af det det offentlige system, dvs. jeg fører ingen journal og du sikres fuld anonymitet. Betaling

Priser | Når Livet Gør Ondt

Når livet gør ondt, er det der er rigtigt vigtigt, ikke kun for mig, men for os alle, at huske at mærke hele os. Før jeg blev ramt af stress for 10 år siden, var det meste af min aktivitet kun i hovedet.

RELATEREDE BØGER

Til søs gennem Sjælland
Den blinde gud
Operation Isbjørn
Kold marv
Ritualmordet i Torneå
Uhyret ved Tågesøen
Dæmonjagten
Josef Fritzl, och fyra andra brott som chockade världen
Matematikk for lærere
Min sjove skolebus
Brændpunkt Berlin
Milady
De syv spirituelle love for succes
Normandy & D-Day Beaches Road Trips
I gode hænder
Ud i haven
VINGESTØV
Vilma og venner (4) - Du er altså min ven