Jeg savner dig

UDGIVELSESDATO 10-08-2018
FORFATTER Hans Hansen
ISBN 9788726068986
FILSTØRRELSE 4,87 MB
FILNAVN Jeg savner dig.pdf
Defalske9ere.dk Jeg savner dig Image
Jan og Bente skal i sommerhus med et par venner. En hel weekend fri for voksne! Men selvom det er helt fantastisk, sniger der sig også svære følelser ind... Jan bliver jaloux og oplever, at det også kan være svært at være forelsket.En serie om Jan og Bentes dejlige og svære forelskelse i slutningen af 9. klasse.Hans Hansen (f. 1939) er dansk forfatter og tidligere børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og i 1975 udgav han sin første børnebog, krimien 'Livsfarlige papirer'. Siden er det blevet til over 50 børne- og ungdomsbøger, deriblandt 'Vil du se min smukke navle', som blev til en meget populær ungdomsfilm.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Jeg savner dig-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hans Hansen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Jeg savner dig online nu så nemt!

Jeg savner dig og alt det særlige, du kan - kunsten.nu ...

Jeg savner dig og alt det særlige, du kan. I mit stille sind ønsker jeg nok, at du på dine gamle dage rykker ud af mageligheden og igen kæmper for de ting, du virkelig tror på. Siger din mening, selvom det kan være, at du forarger nogen, og gør det, du elsker - ikke fordi det kan betale sig, men fordi du ikke kan lade være.

Jeg savner dig - Send en gave til den du savner

MGP Jeen - Jeg savner dig. Favorit tilføjet. Fortryd Fjern. MGP Jeen - Jeg savner dig Program varighed er 2 minutter. 5. feb. 2016 KL. 11:00. Tilføj til favoritter. MGP Meeh - Os 2 for altid. Favorit tilføjet. Fortryd Fjern. MGP Meeh - Os 2 for altid Program varighed er et minut.

RELATEREDE BØGER

Knut Hamsun
Det 4-armede monster
\
Mikael - hvem er du?
Affaldsmennesker?
Lucija i Ema slave svoje rođendane
Kopien - Udvalgt
Skatten fra Jerusalem
Blir vi lyckliga av att lura oss själva?