Det øjeblik du tvivler

UDGIVELSESDATO 11-06-2020
FORFATTER Sarah Engell
ISBN 9788711983386
FILSTØRRELSE 4,82 MB
FILNAVN Det øjeblik du tvivler.pdf
Defalske9ere.dk Det øjeblik du tvivler Image
Vigga er skater, en rigtig dygtig skater, og som ung kvinde i en mandesport skal man være hårdfør. Så Vigga har droppet dating og træner intensivt for at bevise, at kvinder er lige så gode til at skate som mænd. Lige indtil hun uventet forelsker sig. Han er lækker, han er cool, han er skarp. Han ser ind under Viggas hårde ydre og vil gøre alt for at passe på hende. Også da hun pludselig begynder at modtage ubehagelige trusler. Men truslerne og de ækle beskeder fortsætter. Og de bliver værre og værre. Nu skal Vigga for alvor til at passe på, for den, derstår bag, har ikke tænkt sig at lade hende slippe.En stærk fortælling om, hvor hurtigt man kan falde fra hinanden og miste grebet om sit liv - også selvom man er vant til at stå op for sig selv.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Det øjeblik du tvivler blev skrevet den 11-06-2020 af forfatteren Sarah Engell. Du kan læse bogen Det øjeblik du tvivler i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sarah Engell.

Fra guldmedaljer til gyldne kæder: "Man kan godt tro ...

Undskyld har du et øjeblik? Det er forår, facerne kommer på gaden for at hverve dig. ... Mange kender til, at man forsøger at undgå at blive stoppet midt i sit gøremål, og netop derfor tvivler Eva Steensig på fremtiden for den slags indsamling. - Det her er måske ikke en forretningsmodel, ...

Derfor er det godt at tvivle - tvivl fører dig til et ...

Det øjeblik du tvivler - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 7 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Brødmanden og Den LILLE brødfabrik
Journey: An Illustrated History of Travel
Mødet med Eckhart
Das Tor zur Hölle - Horror
Frankenstein
De forsvundne børn
Naboparret
Familiens sorte får
Kvindeliv før og nu
Dermato-venerologiske cases
Inkalandet
Fyyh ... Frække Frida
Mod et mål man aldrig skal nå