Ulvegabet

UDGIVELSESDATO 09-08-2016
FORFATTER Benni Bødker
ISBN 9788711653517
FILSTØRRELSE 8,64 MB
FILNAVN Ulvegabet.pdf
Defalske9ere.dk Ulvegabet Image
Uno er nu en af de syv riddere.Han skal frelse Riget fra den onde dronning Merle.En gammel kone fortæller, at Unos kort viser vej til Det helligekar.Hvis Uno finder karret, viser det vejen til Helvedes-porten.Men skelet-krigerne... slipper han væk fra dem?Serien Helvedesporten:Den syvende ridderUlvegabetIslabyrintenBenni Bødker, født 1975, prisbelønnet dansk forfatter. Forfatterskabet, der især har været rettet mod børn og unge, spænder genremæssigt vidt; fra horror, krimier og historiske romaner til sci-fi og manga, dog altid med det altdominerende fællestræk: de overnaturlige elementer. Ofte er hovedpersonen det omsorgssvigtede barn, som ved skæbnens grumme ironi ender i livstruende situationer, men som ved egen kløgt og vilje finder styrken og nøglen til at kæmpe. Og bag ved alt det sorte og de blodige slag står humoren heldigvis på lur.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ulvegabet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Benni Bødker. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ulvegabet online nu så nemt!

[test] Superbog

Nys Far og Mor er gaaet til Skovs med Sav og Økse paa Nakke. Med Søsters og Missens Selskab nu han kønt maa tage til Takke. Ak, Søster er kun en lille Stump, han maa hende støtte og bære; men ellers er hun saa sød og god, som nogen Søster kan være. Nu sover hun i sin Vugge trygt, den lille, kvabsede Tulle; han vugger og synger med tænksomt Sind, men gyser imellem af Kulde.

Helvedesporten Series Audiobooks | Audible.co.uk

Choose a category to sort by, this can be either adult or child subjects. Emne . Enter subject keywords

RELATEREDE BØGER

Der Staatsanwalt
Den åpne barnehagen : et mangfoldig møtested
Er det dig, som er julemanden?
Engle & naturånder
En anden tid
Teosofien i grundtræk
Et andet syn
Renters rente
Virkelighedens fortællere
AutoCAD 2011 10 Tutorials
En frygtelig nat
Hvalpen med det sjove øre
En studie i rødt