Læseren

UDGIVELSESDATO 12-09-2016
FORFATTER Kim Fupz Aakeson
ISBN 9788702205961
FILSTØRRELSE 2,65 MB
FILNAVN Læseren.pdf
Defalske9ere.dk Læseren Image
Tryllekunstneren Harry ser hurtigt mulighederne i den mærkelige dreng Bent, der kan læse folks tanker, når han kigger dem i øjnene. Harry er løbet tør for numre, og Bent kan blive hans redning. Harry drømmer om at score kassen på Bents evner og udvikler nummeret 'Harry og tankemediet', der hurtigt bliver booket til optræden i et underholdningsprogram på tv. Harry mærker at rigdom, succes og berømmelse er inden for rækkevidde. Men alt går i kage, da Bent bliver ulykkeligt forelsket. 'Afgørende er, at Kim Fupz Aakeson med Læseren har skabt aldeles glimrende, menneskeklog og velskrevet underholdning. Der samtidig har det afgørende plus for tanken.' - Bent Mohn, Politiken. 'Hvis jeg havde en hat, tog jeg den af og sagde tak for en god læseoplevelse.' - Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Læseren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kim Fupz Aakeson. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kim Fupz Aakeson bog online og også downloade det gratis!

Puks brevkasse | Familie Journal

Efter 133 sider får læseren et chok i Malou Aamunds debutroman . Malou Aamund debuterer med en roman om kvinders vilkår på arbejdet og i familien. 'Maria' vil have os til at overveje egne livsvalg, men glemmer, at lykken ikke altid er et individuelt anliggende.

De 3 appelformer - sådan påvirker du dine modtagere

Fang læseren er fantastisk at have ved hånden, når du savner inspiration til den gode begyndelse.. Her får du inspiration til og eksempler på, hvordan du gør din læser interesseret allerede fra begyndelsen af din tekst, uanset om du skriver til nettet, til en avis eller et magasin.

RELATEREDE BØGER

Mig og Johan Olsen
Restorative processes from Oslo to Havana and back
Taiwan
Forbryderkatten
Det tidlige forår
40 grader kallt i solen
Dejt med döden
Kræn i Kragheden
Transfer Pricing
Udviklende øjeblikke
En særlig sommer - og andre billeder
Annesisses verden
Forbindelser
Modemysteriet
Amerikanske tænkere - Reinhold Niebuhr
Fag og faglighed
Det Hemmelige Rige (28) Melodimedaljen
Chokolade