Ejendomme I

UDGIVELSESDATO 17-12-2018
FORFATTER Hans Henrik Edlund & Rasmus Mehl
ISBN 9788761940551
FILSTØRRELSE 1,99 MB
FILNAVN Ejendomme I.pdf
Defalske9ere.dk Ejendomme I Image
Bogen giver en samlet fremstilling af de regler, der er knyttet til overdragelse og ejerskab af fast ejendom. Fremstillingen er navnlig koncentreret om erhvervsejendomme, herunder reglerne om aftaleindgåelse, mangler og misligholdelsesbeføjelser, berigtigelse, deponering, tilbudspligt, ligesom visse erstatningsretlige og offentligretlige emner mv. er taget under behandling. Bogen kan opdeles i to hovedafsnit. I det første (kapitlerne 2-10) behandles især de regler og principper, der kommer i spil i forbindelse med overdragelse af faste ejendomme. Den anden del (kapitlerne 11-18) koncentrerer sig om misligholdelsesproblematikker og kontraktparternes beføjelser i den anledning.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ejendomme I-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hans Henrik Edlund & Rasmus Mehl. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ejendomme I online nu så nemt!

Chefkonsulent søges til Freja ejendomme | Freja Ejendomme

Cepheus Ejendomme arbejder aktivt med at forskønne alle vores ejendomme. Vi er kendt for en renoveringspolitik, som er med til at bevare arkitekturen på smukke og bevaringsværdige ejendomme, der indgår som et positivt element i byrummet.

Ejendomme - Danmarks Statistik

HD Ejendomme A/S, Odense, Denmark. 5,1 tusind Synes godt om. Find din bolig eller lokalerne til din virksomhed blandt vores ca. 6000 lejeboliger og ca. 320 erhvervslejemål i hele Danmark. Se mere på...

RELATEREDE BØGER

Meine Tochter hat's nicht leicht
The Watcher - erotic short story
Det sørgende dyr
Der er så mange stemmer
Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet
Aktmodell
En for alle, alle for en
Stemmetyven 3 - Tarelfs løfte
Cykelmysteriet - LasseMajas Detektivbureau
Emil drømmer - få dit barn til at sove
Ulydia
Ida hos Zoneterapeuten
El asesinato de Johann Sebastian Bach
Lucky choices
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Den onde dag