Kattegæsten

UDGIVELSESDATO 08-05-2018
FORFATTER Takashi Hiraide
ISBN 9788772004785
FILSTØRRELSE 1,27 MB
FILNAVN Kattegæsten.pdf
Defalske9ere.dk Kattegæsten Image
Prisbelønnet japansk roman, der har ligget på bestsellerlisterne i USA, Frankrig og EnglandEt par i trediverne bor til leje i en lille hytte i en stille del af Tokyo. De arbejder begge hjemme som freelance skribenter, men har ikke længere noget at sige hinanden.En dag inviterer en smuk hunkat sig selv på besøg i deres køkken. Den går igen, men kommer tilbage dagen efter og næste dag og næste dag igen. Nye, små glæder dukker op sammen med katten; dagene bliver lysere og mere farverige. Pludselig virker det, som om livet igen har noget i vente for det unge par; de går ture sammen, taler og deler historier om katten og dens særheder med hinanden.En bevægende og poetisk roman om tilværelsen, kærlighedens væsen og om at miste.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kattegæsten blev skrevet den 08-05-2018 af forfatteren Takashi Hiraide. Du kan læse bogen Kattegæsten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Takashi Hiraide.

Få Kattegæsten af Takashi Hiraide som Hæftet bog på ...

Få Kattegæsten af Takashi Hiraide som bog på dansk - 9788771591163 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

3 helt fantastiske kattehistorier | AssensBibliotekerne

Kattegæsten er for dig, der gerne vil læse en stilfærdig bog om to voksne mennesker, der har et lidt halvtrist liv, men finder glæde ved at lege med naboens kat, og bliver triste, da katten ikke er der mere. Det var ikke lige noget for mig. [Kort uddrag] LÆS HOS K's bognoter.

RELATEREDE BØGER

Superstretch
Søvnen og døden
Islandske konger
Copenhagen in a Bag
Mikroøkonomi
Demosthenes' filippiske taler
Krigerprinsessen bind 2 -Skjoldmø
Skuder på Limfjorden
Tom og de andre
Dengang i Danmark
Solar
Glandasse - Col de la Croix-Haute
Kig ind på bondegården
Barnebruden
Danmarks tropekolonier
Jenny lånar en hund
Narcissisme