Fra en helt anden verden

UDGIVELSESDATO 14-05-2018
FORFATTER Aage Krarup Nielsen
ISBN 9788711956755
FILSTØRRELSE 1,59 MB
FILNAVN Fra en helt anden verden.pdf
Defalske9ere.dk Fra en helt anden verden Image
I 'Fra en helt anden verden' følger vi den garvede eventyrer Aage Krarup Nielsen til alle afkroge af verden. Han besøger kannibaler i Ny Guinea, buddhister i Rangoon og ser vilde danse i Afrika. Fra sit eget skib ved Suez Kanalen ser han 'ørkenens skibe', kamelerne, og deres drivere. Fra de varme himmelstrøg går turen sydpå til det endeløse ishav omkring Sydpolen, hvor norske hvalkogerier ligger for anker, og hvor Aage Krarup Nielsen selv kommer helt tæt på en mægtig flok pingviner.Selvom Aage Krarup Nielsen udviser stor respekt og fascination for de fremmede folkeslag, han møder, bruger han indimellem formuleringer, der kan virke stødende i dag. Disse afspejler ikke forlagets holdninger.Aage Krarup Nielsen (1891-1972) var en dansk skibslæge og forfatter, der er kendt for sine spændende rejseskildringer. Han udgav over 20 bøger om rejser til lande som Burma, Rusland og Karriol, hvor han mødte alt fra kannibaler til paradisfugle. Gennem sit liv blev Aage Krarup Nielsen tildelt en lang række arbejdslegater, blandt andet Gyldendals Boglegat, Kaptajn H.C. Lundgreens Legat og Statens Kunstfonds prestigiøse livsvarige ydelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Fra en helt anden verden blev skrevet den 14-05-2018 af forfatteren Aage Krarup Nielsen. Du kan læse bogen Fra en helt anden verden i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Aage Krarup Nielsen.

Hjemløse Franz Wandall: En mand fra en helt anden verden ...

I en helt anden verden. 15 Apr 2020 | ... De skal til at udarbejde en opgave i Google Classroom, hvor de skal lægge dyr ind. De har fået koder fra lærerne, og efterfølgende skal eleverne programmere dyrene til at kunne bevæge sig. Derefter "hopper" eleverne med VR-brillerne på ind i deres nyskabte virtuelle verden.

Sundhedsplatformen prækonfigureret til amerikanske ...

Men sådan som Messi spiller i øjeblikket, så virker det til, at han kommer fra en helt anden verden. Let som en leg Den argentinske rekordmager har rundet de 30 år, men det ser ikke ud til at ...

RELATEREDE BØGER

Et lille skridt på vejen
Af blod er du kommet
Voksenverden
Spioners arv
Dansk modeleksikon - blå
Knæk studiekoden!
Future city 3: Blå ögon
Moden kærlighed
Hvem er kat – hvem er mus
Plantefarver