Pigen med ballonen

UDGIVELSESDATO 19-12-2014
FORFATTER Merete Junker
ISBN 9788711452899
FILSTØRRELSE 7,99 MB
FILNAVN Pigen med ballonen.pdf
Defalske9ere.dk Pigen med ballonen Image
I skumringen bevæger to skikkelser sig gennem en skovtykning i udkanten af Skien i Telemark i Sydnorge: det er en lille pige med en rød ballon og en kvinde med en lille, præmieret hund.Da ambulancen når frem, efter at kvinden selv har ringet og fortalt, at hun er faldet på skovstien, finder redderne hende. Livløs. Med en slap ballon på brystet og med hundehalsbåndet om sin egen hals. Men hunden er væk. Politiet er på bar bund. Er kvinden blevet kvalt? Er hunden bare væk, eller er den blevet bortført?Radiojournalisten Mette Minde bliver sendt ud for at dække sagen. Hendes mand er ambulancefører og kan fortælle ting, politiet ikke vil afsløre, og samtidig opdager hun, at hendes gamle veninde er søster til den dræbte. Mette Minde graver dybere og finder besynderlige uregelmæssigheder i det firma, hvor den dræbte arbejdede – hvor man beskæftiger sig med bileksport og ophugning. Mette får anonyme tips, og efterhånden som nettet strammes, og sagen bliver farligere og farligere, må hun tage sagen i sin egen hånd i den lille, fredelige by, som stinker af ubehagelige hemmeligheder.Og Mette Minde beslutter sig for at åbne de døre, som ingen i det lille samfund vil have åbnet …Nordisk femikrimi efter kendt skabelon, men lige så underholdende og spændende som mange andre. Bogen er ikke en fornyelse af genren, men et udmærket supplement til at dække den store efterspørgsel. Per Drustrup Larsen, lektør.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Pigen med ballonen blev skrevet den 19-12-2014 af forfatteren Merete Junker. Du kan læse bogen Pigen med ballonen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Merete Junker.

Få Pigen med ballonen af Merete Junker som e-bog i ePub ...

Få Pigen med ballonen af Merete Junker som e-bog på dansk - 9788711452899 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Pigen med ballonen af Merete Junker | Litteratursiden

Lyt til »Pigen med ballonen« — I skumringen bevæger to skikkelser sig gennem en skovtykning i udkanten af Skien i Telemark i Sydnorge: det er en lille pige med en rød ballon og en kvinde med en lille,…

RELATEREDE BØGER

Skab dig gennem nysgerrighed
Bully – på hundemarkerne
Nya land
Vintermænd
Bønder og herrer
De gode år
Jeg kender en tandlæge
Alle floder til havet
En velbevaret hemmelighed (Clifton-krøniken 3)
Magisterium 2: Kobberhandsken
Paddlaren
Mathilda
Stedet, som ikke er