Løgnerens hus

UDGIVELSESDATO 11-11-2016
FORFATTER Katrine Nørregaard
ISBN 9788740024852
FILSTØRRELSE 9,22 MB
FILNAVN Løgnerens hus.pdf
Defalske9ere.dk Løgnerens hus Image
Da Kristian dør, efterlader han sig en kone, en datter og en datterdatter. Og et hidtil ukendt sommerhus ved Limfjorden. I mange år har der været splid i familien, men en uge i Kristians hus tvinger dem alle til at se nogle sandheder i øjnene. Sandheder om hinanden, og sandheder om sig selv.Løgnerens hus er en fortælling om kærlighed på tværs af generationer. Om en families forsøg på at forstå fortidens fortielser og løgne. Måske endda tilgive.Løgnerens hus er vinder af Politikens Romankonkurrence 2016. Dagbladet Politiken og Politikens Forlag har tidligere udskrevet romankonkurrencer.I 2013 vandt Anne-Cathrine Riebnitzsky med sin roman Forbandede yngel, der blev en bestseller og vandt De Gyldne Laurbær. I 2010 vandt forfatt erparret Øbro & Tornbjerg Politikens krimikonkurrence for debutromanen Skrig under vand.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Løgnerens hus er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Katrine Nørregaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Katrine Nørregaard bog online og også downloade det gratis!

Løgnerens hus | Arnold Busck

Løgnerens hus antal. Tilføj til kurv. Om NDL. Nyt Dansk Litteraturselskab er stiftet i 1940. Vores hovedproduktion er MagnaPrint-serien, som er oppe på mere end 800 titler. Seriens blomstersymbol er designet af Poul Gernes. Vi udgiver også lette bøger målrettet unge og voksne læsesvage.

Løgnerens hus af Katrine Nørregaard - Plusbog.dk

Løgnerens hus er en fortælling om kærlighed på tværs af generationer. Om en families forsøg på at forstå fortidens fortielser og løgne. Måske endda tilgive.

RELATEREDE BØGER

Ikke alt, der tæller, kan tælles
Real Madrid spiller klokken 21
Grisha - skyggernes trone
Bill & Ben rider hårdt
K van Klara 15 - Verboden foto
Blind hævn
Ro
Culpa ardente - Capítulo 3
Angst, Mod - Martin Luther
Den store druktur
Tid til forandring