Voksnes svigefulde liv

UDGIVELSESDATO 01-09-2020
FORFATTER Elena Ferrante
ISBN 9788740060683
FILSTØRRELSE 8,77 MB
FILNAVN Voksnes svigefulde liv.pdf
Defalske9ere.dk Voksnes svigefulde liv Image
Endelig! Elena Ferrante har skrevet en ny roman, og her på forlaget er vi glade for at kunne fortælle, at den er præcis lige så medrivende som historien om Lenu og Lila i Napoli-kvartetten. Og samtidig er den helt sin egen. I Voksnes svigefulde liv møder vi teenageren Giovanna i 1990’ernes Napoli, hvor hun bor med sin velhavende familie. En dag finder hun ud af at hun har en smuk, men forstyrret tante, Vittoria, som bor længere nede ad bakken, i en fattigere del af byen. Giovannas familie vil ikke vide af Vittoria, men alligevel spirer et hemmeligt venskab frem mellem de to. Gennem Vittorias historie og portrættet af Giovanna og hendes plads i familien som helhed rives vi med ind i en uforglemmelig fortælling om familie, opvækst, arv og hvad der former os som mennesker. Voksnes svigefulde liv handler om pigeliv, voksenliv, køn og klasse, fortid og nutid, forventninger og knuste forhåbninger og er på en gang helt Ferrante og helt sin egen. Voksnes svigefulde liv er kun udkommet på italiensk og udgives samtidig verden over i oversættelse i juni 2020.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Voksnes svigefulde liv er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Elena Ferrante. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Elena Ferrante bog online og også downloade det gratis!

Voksnes svigefulde liv af Elena Ferrante

'Voksnes svigefulde liv' bliver den danske titel i juni. Det meste foregår i det indre Napoli med kendte Ferrante-temaer som veninders venskab, familiebånd, klasse. Giovanna, født 1979, er romanens fortæller. Ferrante er et pseudonym, men oversætteren Anita Raja menes at stå bag bøgerne.

Varmings Boghandel - Posts | Facebook

Varmings Boghandel. 644 Synes godt om. Vi er den gode "gammeldags" boglade with a twist, der ikke kun ønsker at føre Bestsellere, men også alle de gode bøger, der ikke ligger i top 100.

RELATEREDE BØGER

Ukraine
Isbjørn
Czerwone buciki
Sløjfen i Stalins skæg
Kurt Danners bedrifter: Atter i Paris
Viceværtsdigte
LUST Classics: Casanova Volume 2 - To Paris and Prison
Den russiske milliardær
Mod Apion
Easter Lust - Erotic Short Story
Sommer