Mikael

UDGIVELSESDATO 15-08-2014
FORFATTER Dy Plambeck
ISBN 9788702158342
FILSTØRRELSE 7,20 MB
FILNAVN Mikael.pdf
Defalske9ere.dk Mikael Image
”Krigen var tålmodig. Den var ligeglad med, om der var mange, der elskede én eller ej. Krigen havde kun ét mål: at fortsætte. Bare fortsætte.”Den unge journalist Becky rejser til Afghanistan for at skrive om hverdagen ved fronten og bliver venner med soldaterne Mikael og Jan. I landskabet omkring dem er sand og savn, lys og mørke, ildkampe og improviserede sprængladninger. Et kærlighedsforhold udvikler sig mellem Becky og Mikael og fører dem fra Afghanistan til Sardinien og København. Men krigen raser og får konsekvenser for dem alle.Mikael er en roman om krig og kærlighed. Den er et blik ind i den menneskelige bevidsthed og en rejse gennem naturens og sindets landskaber. Den handler om ensomhed og længsel, om krigens gru og kærlighedens kraft.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Mikael-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Dy Plambeck. Med webstedet defalske9ere.dk læses Mikael online nu så nemt!

Mikael af Dy Plambeck | Litteratursiden

Mikael har en mangeårig erfaring indenfor strategi - både teoretisk og praktisk i såvel de teoretiske miljøer som i store og mindre virksomheder. Han er derfor det oplagte bindeled mellem den teoretiske og den praktiske verden. Mikael Vest kender og arbejder for og med begge

Læge Mikael Grønning Mikkelsen

Mikael Frydlund har stor erfaring med generel juridisk rådgivning inden for fast ejendom og selskabsret, herunder selskabskonstruktioner, aftaler og generationsskifte. Mikael Frydlund har gennem en årrække været fast advokat for en række danske erhvervsklienter, og han tilbyder generel erhvervsrådgivning samt rådgivning om private forhold.

RELATEREDE BØGER

Der Mann aus der Pretoria-Zentrale
Dine psykiske evner
Der var engang en bar
En let berøring
The occurrence
Da mor var dreng: Fortælling for unge piger
Kreativ ute : barnehagepedagogikk med uterommet som læringsarena
Die in het donker
Facebook for alle
En proces i hjertets vejr
Nåde
Mellem dem og os
Naturen i Danmark, bd. 2
Allan Falk 1996-1998
Gerningssteder
Salzburg
Sheikens forførerske
Puck på internatskola
A Tribute to Jørn Utzon