Genganger Olsen

UDGIVELSESDATO 13-05-2019
FORFATTER Ken Jacobsen
ISBN 9788726075038
FILSTØRRELSE 3,10 MB
FILNAVN Genganger Olsen.pdf
Defalske9ere.dk Genganger Olsen Image
Jeppe og Anders har altid været gode venner, men da de forelsker sig i den samme pige, kommer venskabet pludselig i fare. Jeppe har det i det hele taget ikke nemt for tiden. Han bliver mobbet af Bananen og hans kumpaner og ved ikke helt, hvordan han skal forsvare sig. En dag får han hjælp fra en meget uventet kant. Gengangeren Olsen dukker pludselig op, og så bliver der sat skub i tingene.Ken Jacobsen (f. 1960) er en dansk forfatter, foredragsholder, portrætmaler og lærer. Han har både skrevet ungdomsbøger og krimier. Ken Jacobsen debuterede i 1995 med ungdomsromanen 'Den sidste sommer'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Genganger Olsen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ken Jacobsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Genganger Olsen online nu så nemt!

Varme Skov Olsen kan genvinde Superliga-pris

Køb 'Genganger Olsen' nu. Jeppe og Anders har altid været gode venner, men da de forelsker sig i den samme pige, kommer venskabet pludselig i fare. Jeppe har

Genganger med knald på - sn.dk - Forsiden ...

Genganger Olsen (E-bog, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Meditationer over Tarot
Afrodite i den tidlige græske epik
En literair Anmeldelse / Opbyggelige Taler i Forskjellig Aand
Skurkistan
Hurra, det blev en baby
Ensom blandt hajer
Slow Travel: North Devon & Exmoor
Ditte & Lady
Borgerskab og fællesskab
Må vi så få ro!
HRM i praksis
Michael fra Baldora