Eksempel og fantasi

UDGIVELSESDATO 18-07-2016
FORFATTER Jan Holm Ingemann
ISBN 9788759329276
FILSTØRRELSE 9,73 MB
FILNAVN Eksempel og fantasi.pdf
Defalske9ere.dk Eksempel og fantasi Image
Dette er ikke en metodebog i betydningen en rigid anvisning af trin og elementer i denne proces. Ambitionen med bogen er derimod at åbne op for metoder, der kan afdække vores verden i al dens kompleksitet og flerdimensionalitet. På den måde handler bogen om, hvordan man kan skabe forskningsbaseret viden gennem et åbent og kreativt samspil mellem praksis, virkelighed og erkendelse.Nøglen til den åbne og flerdimensionelle forskning er eksempler. I bogen vises, hvordan der med eksemplarisk metode åbnes op for muligheder for at se verden i et sandkorn . Gennem umiddelbare og konkrete observationer er det muligt at forske i og afdække, hvad der overgribende og fundamentalt er på spil i tid og rum. Gode, afgrænsede eksempler kan undertiden give os adgang til den omfattende helhed, fordi de er kondenserede udtryk for denne. Særegne eksempler kan endog vise helt nye lag og dimensioner i helheden, som vi måske ikke tidligere havde set så klart.Ud fra forskellige genstandsfelter og perspektiver viser forfatterne, hvordan forskning kan basere sig på konkrete eksempler, og hvordan disse kan sættes i direkte forbindelse med teoretiske vinklinger.Bogen henvender sig til forskere i professions- og universitetsregi samt til studerende, der skal tilrettelægge større projektarbejder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Eksempel og fantasi-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jan Holm Ingemann. Med webstedet defalske9ere.dk læses Eksempel og fantasi online nu så nemt!

Har du sexfantasier? Vi ser nærmere på sexfantasier | Femina

De er blevet kaldt en slags nutidens Bonnie og Clyde, ... Men, spørger han sig selv, kan man virkelig tillade sig at skrive en opdigtet fantasi hen over en faktisk forbrydelse, når flere af de vigtige aktører ... der bekender sig til genrelitteratur som for eksempel krimien, og minoritetslæserne, der læser den litteratur, som har ...

Eksempel og fantasi af Jan Holm Ingemann - anmeldelser ...

En fantasi er ofte en personlig forestilling som uttrykker ønsker og mål, enten som virkelighetsfjerne umuligheter, for eksempel magiske krefter eller total verdensfred, eller mer oppnåelige dagdrømmer og håp, gjerne av økonomisk eller seksuell karakter.

RELATEREDE BØGER

Tal og polynomier
Bedford lastbiler i Danmark
Barndomspsykologi
Gravkammeret
Jason med det gyldne skind
Den kejtede kommunist. Erindringsglimt 1962-65
Skolens sande superhelte
Positiv Energi UPTIONs dialogkort
Spil mig, råber Kosse!
Grønlandstekster