Brobyggerne

UDGIVELSESDATO 31-08-2012
FORFATTER Jan Guillou
ISBN 9788770538381
FILSTØRRELSE 7,88 MB
FILNAVN Brobyggerne.pdf
Defalske9ere.dk Brobyggerne Image
Da havet tager deres far og farbror, må de tre drenge i Vestlandet uden for Bergen forsørge sig som rebslagerlærlinge inde i byen. Der kunne de være forsvundet i historien, men skæbnen vil det anderledes. Ved et tilfælde opdager man, at de tre fiskersønner er usædvanligt teknisk begavede, og ­logen Det Gode Formål griber ind.Mange år senere dimitterer de som diplomingeniører fra universitetet i Dresden. Året er 1901, de teknologiske triumfers århundrede er netop begyndt. Tanken er nu, at de skal vende hjem og bidrage til det mest storstilede norske ingeniørprojekt nogensinde: jernbanen mellem Oslo og Bergen.Men kærligheden kuldkaster planerne.BROBYGGERNE er historien om tre brødres skæbne i et århundrede, som endnu er ungt, og hvor fremskridtstroen overskygger verdens uretfærdigheder. Med de nye teknologiske landvindinger vil alle krige være udryddet, tror man. ­Ingen aner, at man står over for det mest dramatiske og blodige århundrede nogensinde.BROBYGGERNE er første bind i Jan Guillous nye romanserie om 1900-tallet.'Brobyggerne er af den slags, hvor man bør brygge sig et par kander kaffe, sætte sig i sin yndlingsstol og hænge skiltet med 'Vil ikke forstyrres de næste 550 sider' på døren.'Jyllands-Posten'Første bind af Jan Guillous romanserie ”Det Store Århundrede” fanger læseren fra starten.'Jydske Vestkysten.'Guillou skriver flydende, og han fokuserer på indlysende interessante begivenheder i et indlysende interessant århundrede ... underholdende.'Dagbladenes Bureau'Første bind i Jan Guillous nye romanserie om det 20. århundrede er glimrende underholdning.'Ekstra Bladet.'En rustikt underholdende og sidevendende roman ... Første bind af en effektivt fascinerende romanserie.'Politiken'Jan Guillou kommer godt fra start med sit ambitiøse projekt ... Han fortæller levende og interessant.'Kristeligt Dagblad
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Brobyggerne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jan Guillou. Med webstedet defalske9ere.dk læses Brobyggerne online nu så nemt!

Brobyggerne - csp.kk.dk

Brobyggerne arbejder målrettet og professionelt med familien, om at reducere belastningsgraden i familien og registrere, kortlægge og udnytte de muligheder og ressourcer, der eksisterer i familien. Problemer og udviklingspunkter ekspliciteres i et tillidsfuldt samarbejde og hermed styrke forældrekompetencerne og samspillet i hjemmet.

Brobygning - Özlem Cekic

Jan Oscar Sverre Lucien Henri Guillou (født 17. januar 1944 i Södertälje i Stockholms län) er en svensk journalist og forfatter.. Han er en av Sveriges mestselgende forfattere. Guillou regner seg selv som sosialist.

RELATEREDE BØGER

Bankjura
Videnskab er lidenskab
Val di Fiemme-Latemar-lagorai
Skærm
Stormene
Borgen Unplugged #134 - Vennerne holder Løkke ud i strakt arm
Den fjerde industrielle revolution
Stærke bånd
Dobbeltmord
Lille Allan - den menneskelige antenne
Mindful Customer Experience
De uadskillelige
틴더 택시 - 섹시 에로티카
Vejen til ekstase
Martin Luther - Den Lille Katekismus