Kapital og ideologi

UDGIVELSESDATO 10-03-2020
FORFATTER Thomas Piketty
ISBN 9788793773578
FILSTØRRELSE 2,91 MB
FILNAVN Kapital og ideologi.pdf
Defalske9ere.dk Kapital og ideologi Image
Thomas Pikettys Kapital og ideologi er på en gang en genfortælling af verdenshistorien, en skarp kritik af nutidens politik og et dristigt bud på et nyt og mere fair økonomisk system.Kapital og ideologi er opfølgeren til en af århundredets vigtigste bøger, den internationale bestseller Kapitalen i det 21. århundrede. Mens Piketty i forgængeren dokumenterede stigningen i ulighed, analyserer han i Kapital og ideologi ulighedens historie - og fremhæver hvordan forskellige ideologier har opretholdt uligheden gennem et årtusinde. Bogen har ved udgivelsen i Frankrig modtaget roser fra såvel internationale fagfæller som anmeldere og er uomgængelig læsning for den, der både vil have en kritisk forståelse af det bestående samfund og et sprog for at tale om en mere retfærdig fremtid.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kapital og ideologi-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thomas Piketty. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kapital og ideologi online nu så nemt!

»Det giver ingen mening«: Stjerneøkonomen Thomas ...

"Kapital og ideologi" [1. utgave, 2. printing] av Thomas Piketty - Bound Book (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet). På dansk. Genre: Politik, Debat. Utgitt i Denmark, 10/3. Veier 1450 g og måler 240 mm x 165 mm x 65 mm. 1040 sider. Den franske stjerneøkonom Thomas Piketty er tilbage med opfølgeren til sin internationale bestseller Kapitalen i det 21. århundrede.Kapital ...

Kapital og ideologi | BogMarkedet

Kapital og ideologi udkom i Frankrig i efteråret 2019 til store roser fra både læsere, internationale fagfæller og anmeldere. I Danmark udkom bogen 10. marts simultant med den engelske udgave. Thomas Piketty (f. 1971) er professor ved École d'économie de Paris, som han i 2006 var med til at etablere.

RELATEREDE BØGER

Teologien i Historien - Historien i Teologien
Afledte effekter
Rigtige guder gider ikke psykologi
Hola Manolo (Dreamteam 3)
Tips & tricks til Mac
Zoo Sange
Firenze, Siena, Chianti: Val di Pesa, Val d´Elsa Monteriggioni
Jeg ville have sagt det, hvis -
Nordisk kriminalkrönika 1977
I den bedste mening
Spis dig fra overgangsalderen
Kaptajn Blodskæg. Dødningegrotten
Teatret