Nede til tælling

UDGIVELSESDATO 03-09-2019
FORFATTER Martin Holmén
ISBN 9788740654523
FILSTØRRELSE 4,98 MB
FILNAVN Nede til tælling.pdf
Defalske9ere.dk Nede til tælling Image
I andet bind af svenske Martin Holméns superseje stockholm-noir anno 1932 er eksbokseren Harry ”Kvisten” Kvist knap nok kommet ud af fængslet, før byens beskidte underverden trækker ham ind i endnu en speget sag.I trilogiens første bind, Clinch, var det Kvisten selv, som var anklaget for mord, men i Nede til tælling tager handlingen fart, da Kvisten hører om mordet på hans gode veninde, vaskekonen Beda. Politiet mener, den skyldige er Bedas retarderede søn og vil låse ham inde på et sindssygehospital, men den køber Kvisten ikke, og han indleder sin egen efterforskning af mordet sammen med Bedas datter. Et mord, der viser sig at have tråde til både psykopatiske gangsterbosser, lurvede forbrydere og byens fornemmeste spidser.Martin Holméns trilogi udkommer på Forlaget Bonnier i Sverige, Karl Ove Knausgårds forlag Pelikanen i Norge, det hippe Pushkin Press i USA og England samt i en håndfuld andre lande. Bøgerne er desuden solgt til serialisering og vil inden længe dukke op i ni afsnit på en streamingtjeneste nær dig. Det er nordisk noir-spænding af højeste kvalitet og af den sejeste slags.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Nede til tælling-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Martin Holmén. Med webstedet defalske9ere.dk læses Nede til tælling online nu så nemt!

Nede til tælling (Indbundet, 2019) • Se priser (10 ...

Find Nede til tælling - Harry "Kvisten" Kvist 2 - Hardback online på Coop.dk til en god pris. Hurtig levering. Læs mere om produktet her.

Network Associates nede til tælling - igen - Computerworld

Desinfektionsmidler nede til tælling Skæbnetimen er snart kommet for alle desinficerende stoffer i EU. Alle produkter til hånddesinfektion har ethanol som et af aktivstofferne. Om få år vil ethanol i hele EU kun være tilgængelig fra én leve-randør.

RELATEREDE BØGER

Mexico City
Nogenlunde på størrelse med universet
Øjne på stilke
Barder Bing og Klofingers forbandelse
Windsurfing
Basia i przyjaciele - Titi
Anton om foråret
Hånd i hånd med en Fremmed
Ruzname
Den tro tjener og Det er løgn i din hals!
En flirt mellem venner
Nadia Nadim
Kasino
Masser af lyde med Plet
POPULÆRE HESTE: Vilde heste
Dagen inden vinteren kom
Til te hos Taleban