Studieaktivitetsmodellen

UDGIVELSESDATO 26-08-2015
FORFATTER Tina Bering Keiding
ISBN 9788761671707
FILSTØRRELSE 1,11 MB
FILNAVN Studieaktivitetsmodellen.pdf
Defalske9ere.dk Studieaktivitetsmodellen Image
I denne bog formidles erfaringer og refleksioner med anvendelsen af studieaktivitetsmodellen i praksis. Forskellige udfordringer og muligheder belyses, og der gives gode råd til arbejdet med studieaktiviteter i studieaktivitetsmodellens fire kvadranter set i et helhedsperspektiv.Bogen baserer sig på et følgeforskningsprojekt med syv udviklingsprojekter i hhv. lærer-, pædagog-, socialrådgiver- og administrationsbacheloruddannelsen i VIA Pædagogik og Samfund. Projekterne er gennemført i 2013-14, og der er løbende indsamlet data gennem observationsstudier samt interviews med studerende og undervisere. Erfaringerne fra projekterne er analyseret og perspektiveret med reference til relevant uddannelsesforskning og didaktisk teori.Bogen kan anvendes som led i refleksion, dialog og videreudvikling af undervisnings- og studieaktiviteter i professionsuddannelserne - med det væsentlige mål for øje at kvalificere studerendes udvikling af studie- og professionskompetencer. Den kan læses i sin helhed – eller de enkelte kapitler kan læses separat.Inhold:ForordStudieaktivitetsmodellen – baggrund og begrundelserDen empiriske uddannelsesvidenskab og kvalitet i studieaktivitetDen fælles analytiske rammeViden, roller og selvopfattelser i forandringRammesætning af studieaktiviteter – på rejse mellem rammesætning og det dynamisk konstruerede arbejdsfællesskabFeedback – evalueringskultur og motivationI-læringsplatform – didaktiske muligheder og udfordringerStudiegruppens betydning – læring i fællesskabStudenterinitering og samskabelse – engagement og ejerskab der smitterDet pædagogiske paradoks – didaktiske udfordringer og dilemmaer i implementeringen af studieaktivitetsmodellen
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Studieaktivitetsmodellen blev skrevet den 26-08-2015 af forfatteren Tina Bering Keiding. Du kan læse bogen Studieaktivitetsmodellen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tina Bering Keiding.

Strukturer din tid - AU Studypedia

Der er tre formål med studieaktivitetsmodellen: 1) Modellen skal bruges til at synliggøre, at de samlede studieaktiviteter reelt udgør en fuldtidsuddannelse. 2) Modellen synliggør, at en professions- og erhvervsrettet uddannelse omfatter forskellige typer af studieaktiviteter.

National forskning om studieaktivitetsmodellen

Studieaktivitetsmodellen. Sidens indhold. Studieaktivitetsmodel - klik på billedet for at forstørre det; Spørgsmål til grundtekst; Summeopgaver; Holdopgaver; Studieopgaver; Professionshøjskolerne har udviklet en model til beskrivelse af de forskellige studieaktiviteter, der kendetegner en professionsbacheloruddannelse med ECTS-forpligtelse.

RELATEREDE BØGER

Det strafferetlige legalitetsprincip
Tulipanaros
Myten om Operation Bøllebank
Adventures in Noisy Places: Packed Full of Activities and Over 250 Stickers
Nelsons seje psykofætter
Lederens eksistensparadokser
Il viaggio - Confessioni intime di una donna 5
Robin Hood
Petter Svensks historia: Firman Nordhammare gifter sig
Eventyr over alle grænser
Redningsafstand
En dagdriverskas anteckningar
Betragtninger over fortællekunsten
Styrk den tidlige læring
Fotomodellen
BFF - Vilde bliver bange, Rød Læseklub
Livets omstændigheder
Michael Strunge
Hereafter #1: Død og forelsket