Romerske nætter: Små historier om store mænd

UDGIVELSESDATO 05-04-2018
FORFATTER Børge Janssen
ISBN 9788711925058
FILSTØRRELSE 6,35 MB
FILNAVN Romerske nætter: Små historier om store mænd.pdf
Defalske9ere.dk Romerske nætter: Små historier om store mænd Image
'Romerske nætter' er titlen på en samling bestående af 13 små underholdende historier fra den italienske hovedstad. Historierne forløber over 13 nætter og fortæller blandt andet om 'Giottos dolk', 'Madonnas slør' og 'Maleren fra Napoli'.Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen 'Mulm' i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Disse rejser skabte grundlag for bøgerne 'Spanske nætter' (1898) og 'Fatme' (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen 'Jomfruen fra Lucca' i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Romerske nætter: Små historier om store mænd-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Børge Janssen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Romerske nætter: Små historier om store mænd online nu så nemt!

Store mænd og små biler - på besøg hos Århus SlotCar Racing

Hent PDF Læs online "Romerske nætter" er titlen på en samling bestående af 13 små underholdende historier fra den italienske hovedstad. Historierne forløber over 13 nætter og fortæller blandt andet om "... Bibelen er verdens største bestseller og en uvurderlig del af vores kultur.

Hjerte og smerte - Rafbók - Carl Erik Soya - Storytel

I serien 'Grænseland' taler vi med mænd om, hvad der sker, når seksuelle grænser overskrides. Vi møder dem, der vedkender sig, at de har været - eller er - en del af problemet Hvordan føles det at bære dét ansvar - og hvordan føles det at svigte det? Se billederne og læs mændenes historier her.

RELATEREDE BØGER

Amelia Earharts sista dagar
Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?
Die kleinen Monster #10: Pieps Zahn
Helligt forræderi, CD
Urban farming kaniner
Det ender med mord
De hjerneløse
Public Procurement and Framework Agreements
Anton 5: Abenteuer auf Sylt - Hörbuch Junior
Den danske rytter (SAKS 2)