Drømme

UDGIVELSESDATO 28-12-2016
FORFATTER Rud Lange
ISBN 9788740471328
FILSTØRRELSE 1,24 MB
FILNAVN Drømme.pdf
Defalske9ere.dk Drømme Image
'Drømme' fra 1910 af Rud Lange (1884-1918) kaldes i Cai M. Woels litteraturhistorie for 'en social proletarskildring, som på ingen måde står tilbage for Nexøs og Engelstofts bedste ting'. Den handler om Marie, der er et halvt hundrede år. Hun har været prostitueret, men nu er der ikke længere nogen, der vil have hende. Hun er forhutlet og fordrukken og anbragt på Fattiggården, og nu har hun fået tuberkulose og vil bare dø. Romanen følger hende i den sidste tid, hvor hun er stukket af fra Fattiggården og leder efter et sted at dø i fred. Drømme og virkelighed væves sammen, hun hallucinerer og møder Jesus og Satan, hun kommer tilbage til sin barndom og lever de liv, der ikke blev hendes. Den er en mærkelig og bemærkelsesværdig bog, der ikke fortjener at blive glemt. Forfatten Rud Lange nåede at udgive fem bøger, inden han som 34-årig begik selvmord.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Drømme blev skrevet den 28-12-2016 af forfatteren Rud Lange. Du kan læse bogen Drømme i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rud Lange.

Drømmetydning: Det betyder det, når du drømmer om ...

drømme. I mange religioner anses drømme for varsler om fremtidige begivenheder eller vejledning sendt fra guder eller afdøde slægtninge. Udbredt er dog også forestillinger om, at den drømmendes sjæl under søvnen forlader legemet og oplever det, der drømmes.

Drømme - film for grundskolen | Filmcentralen ...

Drømme fra bunden Mandag d. 29. okt. 2018. 3:4 - Rejsen væk fra misbrug. Migle vil rigtig gerne med sin mor til Litauen, men det hele afhænger af, om hun er stoffri. Nicoline er taget ud til galopbanen og skal bevise, at hun kan klare et helt almindeligt job.

RELATEREDE BØGER

Undersøgelser
Pigen der legede med ilden (MP3)
Jeg vil lære dansk før skolestart!
Calendar Girl - Dezember
Tango mortale
Mordet på stranden
Den sidste kurér
In Line at the Haunted House - Erotic Short Story
Fra Rusaaret
Kærlighed
Den hårde frugt
Mandrakes hemmelighed
Kirsebærpigen
Godnathistorier - WOMAN - 7
Lasse ved tandlægen
Brief Answers to the Big Questions
Puck of Pook's Hill
Det sociale arbejdes daglige praksis