Mentalisering i familien

UDGIVELSESDATO 08-11-2017
FORFATTER Janne Østergaard Hagelquist
ISBN 9788741268569
FILSTØRRELSE 10,16 MB
FILNAVN Mentalisering i familien.pdf
Defalske9ere.dk Mentalisering i familien Image
Mentalisering i familien er lettilgængelig, praksisorienteret og visuel. Den retter sig mod at støtte forældre i de mange udfordringer, der ligger i forældrerollen.Bogen samler den nyeste psykologiske teori om forældreskab og børns udvikling gennem barndom og ungdom. Forfatterne kommer med konkrete bud på, hvordan man i hverdagen mentaliserer i samspilssituationer med sit barn. Der er en indføring i begreber, pædagogiske redskaber og modeller til forældre og plejeforældre samt pædagoger og andre professionelle, der arbejder med at udvikle og støtte forældre i deres forældreskab.Mentaliseringsbegrebet er i bogen en katalysator for det daglige arbejde med at understøtte barnets udvikling og læring. Bogen sætter fokus på at styrke forældre og professionelle forældres egne mentaliseringsevner, som er det primære redskab. Mentalisering er evnen til at se bag om adfærd og derigennem have en viden om, hvad der sker i ens eget sind og i barnets sind – på de forskellige udviklingsstadier, der er naturlige i barnets og den unges opvækst.Der er i alt seks praksisdele med tilhørende modeller og beskrivelser:1. Grundbegreber i mentaliseringsteorien2. Havuniverset – en måde at tænke forældreskab på, hvor barnets udviklingsrejse er i centrum.3. Barnets udvikling – inddelt efter udviklingsperioderne 0-3, 4-8, 9-12 og 13-18 år.4. Mentaliseringsværktøjskassen – med redskaber, der fremmer udvikling af hensigtsmæssig adfærd.5. Barndommens betydning og den mentaliserende familie – redskaber til at forstå betydningen af sin egen bagage og evnen til at se sig selv udefra som forælder samt et perspektiv på familien som gruppe, struktur og organisation.6. Udfordringer i børneopdragelse – omfatter en række temaer i forældreskab og udvikling på tværs af alder og køn: alkohol, mobning, seksualitet, skilsmisse m.m.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mentalisering i familien er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Janne Østergaard Hagelquist. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Janne Østergaard Hagelquist bog online og også downloade det gratis!

Center for Mentalisering - Mentalisering i familien | Facebook

Forlaget skriver: Mentalisering i familien er lettilgængelig, praksisorienteret og visuel. Den retter sig mod at støtte forældre i de mange udfordringer, der ligger i forældrerollen.Bogen samler den nyeste psykologiske teori om forældreskab og børns udvikling gennem barndom og ungdom.

ComputerSalg.dk : Mentalisering i familien | Janne ...

Nu er der kun 2 dage til, at Janne østergaard Hagelquist og Heino Rasmussens nye bog "Mentalisering i familien" udkommer! Inden da, kan du lige nå at få...

RELATEREDE BØGER

The Gunslinger
Martin i fare
Auroras billedbog
Revisor - regulering & rapportering
De romerske Cosmater
En sak om internettbedrageri
Når solen ikke skinner
Navila
Dreams & details
Lūsija un Emma svin dzimšanas dienas
Den korsfæstede Gud
En god dag
Lær om...