Min mor - mit jeg

UDGIVELSESDATO 15-01-2020
FORFATTER Nancy Friday
ISBN 9788726324174
FILSTØRRELSE 5,95 MB
FILNAVN Min mor - mit jeg.pdf
Defalske9ere.dk Min mor - mit jeg Image
Gennem samtaler med psykologer, sociologer samt over 200 kvinder fortæller Nancy Friday, hvordan forholdet mellem en kvinde og hendes mor kan påvirke og forme kvindens liv på godt og ondt. Hun beskriver, hvordan hæmninger og holdninger kan gå i arv fra generation til generation, og hvordan det er muligt at gøre op med de regler om skyld og skam, som kvinder ofte bliver påduttet ikke bare af samfundet, men af deres egne mødre. Bogen er ikke en løftet pegefinger til hverken mødre eller døtre, men derimod et forsøg på at frigøre kvinder fra de hæmninger, der kan forkrøble deres liv og seksualitet.'Bogen anbefales varmt som hjælp til selvtænkning.' - Kristeligt DagbladNancy Friday (1933-2017) var en amerikansk forfatter og kvinderettighedsforkæmper, der skrev en lang række bøger om seksualitet og frigørelse. Hun var en af de første, der skrev om kvinders seksuelle fantasier, og om at mange kvinder føler skyld og skam ved at stå ved deres seksuelle fantasier og ønsket om at opnå orgasme. Nancy Friday udgav en lang række bøger om seksualitet, kærlighed og samfundets opfattelse af kvinder og køn.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Min mor - mit jeg-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nancy Friday. Med webstedet defalske9ere.dk læses Min mor - mit jeg online nu så nemt!

Jeg hader min mor | Debat | SOL.dk

Min mor bliver ked af det, når jeg opfatter den manglende fokus på mit udseende som et mor-svigt. For det har aldrig været meningen, at det skulle betyde, at jeg egentlig ikke betragter mit udseende som noget særligt. Tværtimod har min mor altid fortalt mig, hvor klog en pige jeg er, og hvor rart selskab hun synes, jeg er.

Weekend hos mor - Sexwriter.dk

Mit barns far må jeg nu kalde far. Jeg hedder mor. Det er vanskeligt for mig at tage de nye navne til mig. Være mor. Kalde min elskede for far. Det føles grænseoverskridende. Jeg skal træde ind i min mors mor-navn, hedde hvad jeg har kaldt hende, der for syvogtyve år siden fødte mig (hvordan har hun nogensinde givet slip?).

RELATEREDE BØGER

Mod Kalenderen
Den anden bred
Agent
Yucatán
Støvet på en sommerfugls vinge
Den magiska falken 3: Demonernas drottning
Våbenlegen
Barn af Den Kolde Krig
Amalies glutenfrie verden
Peter Seeberg