Mit Bornholm

UDGIVELSESDATO 12-10-2013
FORFATTER Brian Christensen
ISBN 9788799482818
FILSTØRRELSE 3,52 MB
FILNAVN Mit Bornholm.pdf
Defalske9ere.dk Mit Bornholm Image
12 personligheder fortæller om deres liv, karriere og tilknytning til Bornholm.De 12 personligheder er:- Annelise Molin, fhv. borgmester og politiker- Bent Jørgensen, fhv. direktør for Zoologisk Have i København- Birger Rasmussen, politiker og fhv. formand for Bornholms og Christiansøs Fiskeriforening- Inge Lorentzen, præst og formand for Ældrerådet- Kristian Barslund Jensen, fiskeskipper og erhvervsmand- Lars Kærulf Møller, museumsdirektør for Bornholms Kunstmuseum- Lotte Svendsen, filminstruktør- Niels Anker Kofoed, fhv. landbrugsminister og EU-parlamentsmedlem- Ole Bjørn Almeborg, erhvervsmand- Peter Vesth, musiker, sanger og sangskriver- Steffen Brandt, musiker, sanger og sangskriver- Ursula Munch-Petersen, keramikerDe 12 medvirkende er valgt ud, således at bogen kommer bredt omkring det bornholmske samfund og emner som fiskeri, landbrug, turisme, natur, musik, malerkunst, kirke, keramik og politik. Hver især har de 12 personligheder i særdeleshed gjort sig gældende inden for hvert deres felt.Nogle har skabt arbejdspladser på øen, andre har kæmpet politisk, mens kunstnerne har udbredt kendskabet til Bornholm på fornemmeste vis i resten af landet. Derudover har flere af de medvirkende været en del af de begivenheder, som har en central rolle i mange bornholmeres liv og erindring. Eksempelvis bombningen af Rønne og Nexø, fiskeriets op- og nedtur og lukningen af natfærgen.Hver især fortæller de om det bedste og det værste ved Bornholm, de kommer med deres vision for øens fremtid og de beretter om nulevende og afdøde bornholmere, som de respekterer mest. Sidst, men ikke mindst, fortæller de om deres valg og beslutninger, som har sat sit aftryk på dét Bornholm, som vi kender i dag.»Forhåbentlig vil bogen give dit Bornholm endnu flere nuancer, for øen er så rig på fantastiske steder, historier og personligheder«, forfatter Brian Christensen
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mit Bornholm er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Brian Christensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Brian Christensen bog online og også downloade det gratis!

Uno-X Danmark A/S | Billig benzin - helt enkelt

Mit einem Sommerhaus auf Bornholm könnt Ihr dieses Spektrum erleben. Ein Ferienhausaufenthalt geht in Eurem eigenen Tempo und nach Euren eigenen Wünschen und Bedürfnissen vor sich. Wir vermieten über 350 Bornholmer Ferienhäuser mit guter Atmosphäre, ob nahe an der Küste oder mitten in der Natur.

Bornholm, Bornholm, Bornholm : læs teksten og download ...

Forside > Mit jobcenter > Hovedstaden og Bornholm > Bornholm Jobcenter Bornholm Hvad kan du bruge dit jobcenter til: Faciliteter på Landemærket: Jobbutik med jobopslag som løbende skiftes ud. PC'er til jobsøgning, tjekke jobforslag, ansøgningsskrivning eller andet, printer og kopimaskine.

RELATEREDE BØGER

Supervåbnet
Mimmi och kalla handen
De liefdeseilanden - erotisch verhaal
Broder Jacob
Vikinger i krig
En robot hjælper til!
Flugtrute Østersøen
Kult å sy!
Falsche Versprechen
Cita de San Valentín - Relato erótico
A Yankee at the Court of King Arthur