Englekrøller

UDGIVELSESDATO 26-01-2017
FORFATTER Per Gammelgaard
ISBN 9788771893229
FILSTØRRELSE 5,43 MB
FILNAVN Englekrøller.pdf
Defalske9ere.dk Englekrøller Image
“Gammelgaard er hylende skæg og underholdende at læse. Selv om morskaben kommer til orde på en baggrund af svigt, afstumpethed og overgreb i barndommen.” Berlingske“En fremragende fortælling om livet i det nordligste Jylland, og så er den så velskrevet, at siderne nærmest vender sig selv. Snyd ikke dig selv for denne læseoplevelse.” modspor.dk'En hyldest til det at være barn med menneskesindets friske kilder uantastede af civilisation og kultur.' NordjyskeEnglekrøller er en - i ordets allerbedste forstand - sørgmunter fortælling: Tobias' mor har kendt mange mænd og han har aldrig kendt sin far. I sin søgen efter en faderfigur møder knægten en række uforglemmelige menneskeskæbner. Fra overboen, der taler dansk-amerikansk uden nogensinde at have sat sine ben i USA, til skolelæreren som i vrede over dårligt tv-signal smadrer sit fjernsyn med en økse. Tobias stjæler, tæver sine venner, skulker fra skolen, begærer Claudia Cardinale og vil slå Franco ihjel – for Sivs skyld.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Englekrøller blev skrevet den 26-01-2017 af forfatteren Per Gammelgaard. Du kan læse bogen Englekrøller i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Per Gammelgaard.

Underskud beskrevet med overskud - Kristeligt Dagblad

Englekrøller (bog) af forfatteren Per Gammelgaard | Skønlitteratur | Om Per Gammelgaards seneste roman, Sådan som vi elsker, skrev pressen bl.a.:

Få Englekrøller af Per Gammelgaard som Hæftet bog på ...

Englekrøller : roman. Af Per Gammelgaard (2016) Tilføj til liste. Dine lister. Luk. Tilføj til liste. Reservér Andre materialetyper. Tobias har været udsat for omsorgssvigt og har mistet sin mor. Han flytter ind hos noget familie, men her møder han ikke kærlighed.

RELATEREDE BØGER

그대와의 식사-단편 에로티카
Kulturudvikling i skolen – hvordan?
Sixty-Four - erotisk novell
Øen og stjernen
Far på færde
Fem minutter i godnat - Disney
Min historie
Så skal vi ha' hund
Två hustrumord
Systrar
Platons symposion
Den kvindelige saga
Ræveungerne Natsirt og Sakul
Vitello ønsker et ønske