Bag din ryg

UDGIVELSESDATO 03-04-2019
FORFATTER Sofie Sarenbrant
ISBN 9788770363594
FILSTØRRELSE 3,42 MB
FILNAVN Bag din ryg.pdf
Defalske9ere.dk Bag din ryg Image
Hvad er du parat til at gøre, hvis du risikerer at miste alt?Alting ændrer sig, da Jenny får ny kollega på Salong De Luca, Östermalms hotteste frisørsalon. Ejeren har kun øje for den nye frisør Angela, og overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den nyankomnes tilsyneladende perfekte facade.Samtidig bliver en af salonens kunder fundet myrdet, og der går ikke lang tid, før der sker endnu et dødsfald. Under den polerede overflade starter et farligt psykologisk spil, som truer med at ødelægge liv. Mistankerne vokser sig stærkere, men sandheden bliver først afsløret, da det er alt for sent.Du afslører alle dine hemmeligheder til en person, der står bag dig med en skarp saks i hånden. Vælg ikke den forkerte frisør.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Bag din ryg-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sofie Sarenbrant. Med webstedet defalske9ere.dk læses Bag din ryg online nu så nemt!

Bag Din Ryg af Sofie Sarenbrant - Paperback Bog - Gucca.dk

Bag din ryg Af Sofie Sarenbrant ( 2018) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Det er sjældent, en kriminalroman udspiller sig i en frisørsalon som i dette kammerspil med tre personer i en trendy salon i Stockholm. Velfortalt og med en meget original komposition. Tags. frisørsaloner ...

Sofie Sarenbrant: Bag din ryg - Bogblogger.dk

Få Bag din ryg af Sofie Sarenbrant som e-bog på dansk - 9788772002347 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Die rosarote Brille
Efterårets luner
Papirtigeren
Hvad er det du spiser?
Leg og lær: Billedopgaver
Pirat Jenny
Doktor Z 2. Tidspillerne
Pårørende til psykisk sårbare
Købt var jeg
Truths Science Would Not Want To Speak
Wir standen unter den Pappeln - Erinnerung an meine Kindheit und Jugend