Det vilde ridt

UDGIVELSESDATO 11-11-2016
FORFATTER Patricia Leitch
ISBN 9788711716717
FILSTØRRELSE 5,77 MB
FILNAVN Det vilde ridt.pdf
Defalske9ere.dk Det vilde ridt Image
– Du er i form som en galophest, hvisker Jennie til Shantih, hendes elskede araberhoppe.– Vi trænger til, at der sker noget – til en udfordring!Og Jennie kommer ikke til at vente længe. Hendes hidsige temperament for hende til at melde sig til en udholdenhedsridt, selv om hun intet ved om den slags konkurrencer. Men miiss Turner træder hjælpende til og lover at træne Jennie og Shantih til løbet.Jennie får også andet at tænke på. Nell dukker uventet op og fortæller, at gamle Jo Wilton snart skal dø, og at Wiltonsamlingen er dømt til nedrivningen til fordel for en motorvej.Vandringsmanden viser sig igen for Jennie, og hun forstår nu, at hun er udset til at redde Wilton – og dermed 'De Gyldne Heste'.Dagen for udholdenhedsridtet kommer, og Jennie er overbevist om, at Shantih kan vinde, men begivenhederne udvikler sig anerledes og dramatisk.Det vilde ridt er nummer 12 i serien om JenniePatricia Leitch (f. 1937), er en skotsk forfatter, der er bedst kendt for sin serie af børnebøger om hestepigen Jennie og hendes vilde araberhest Shantih, der foregår I det skotske højland.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Det vilde ridt blev skrevet den 11-11-2016 af forfatteren Patricia Leitch. Du kan læse bogen Det vilde ridt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Patricia Leitch.

Her er den farligste sexstilling - Ekstra Bladet

Mit vilde ridt med og uden cyklen" af Jens Voigt. Ugens anbefaling. Hver uge anbefaler Stadsbiblioteket en bog, en film eller et stykke musik i samarbejde med Det Grønne Område. ... Jens Voigts bog minder i det hele taget om alle andre bøger om store cykelstjerner.

Det vilde juleridt | fyens.dk

Køb Det vilde ridt af Patricia Leitch som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. - Du er i form som en galophest, hvisker Jennie til Shantih, hendes elskede araberhoppe.- Vi tr..

RELATEREDE BØGER

Operation Olie
Silkehavet – En sørøverroman
I Hitler-Tysklands skygge. Dramaet om de danske jøder 1933-1945
Motivationsarbejde
Blodbrødre
Things on Tanna
Da Mikkels far fik det røde kort
Nova 3: Salt and Pepper - Erotic Short Story
Morten Måge
Sofie Linde
De loyale
Flora
Menneskerettigheder
Psykologiens videnskabsteori
Evangeliet om Det Flyvende Spaghettimonster
Kärlekens väsen