Ræven går derude

UDGIVELSESDATO 12-09-2007
FORFATTER Henning Mortensen
ISBN 9788702063325
FILSTØRRELSE 8,32 MB
FILNAVN Ræven går derude.pdf
Defalske9ere.dk Ræven går derude Image
Vejret vil ikke rette sig efter de internationale forudsigelser, det er blevet isvinter i Danmark. Men i egnen omkring Sondrup ved Horsens Fjord, er der ikke kun tale om meteorologisk kulde. Der sker andre grimme ting som gør vinteren direkte uudholdelig.En seriemorder er på spil. Der er allerede begået tre mord, og gerningsmanden er tæt på. I et sommerhus ved Saksild øst for Odder har man fundet en død kvinde surret fast til en stol. En mand er blevet kvalt og hængt med hovedet nedad i en lade i landsbyen Bleld, og i det samme område i det østjyske er en tolvårig pige blevet myrdet på vej til skole. Politiet fra hovedstaden dukker op og får hjælp af Bente Møller fra Odder Politi som bruger sine øjne og sin snusfornuft til at opklare sagen.Ræven går derude er roman nummer to i Sondrup-Trilogien, der begyndte med Næb og kløer, som udkom i 2005, og læseren vil atter træffe personer fra den første bog blandt andet advokat Ludwig Kaas Larsen, som gerne vil tabe sig, de unge elskende, Benny og Pava, den livskåde konditor Johannes Kriegbaum Lind og mange andre.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ræven går derude er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henning Mortensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Henning Mortensen bog online og også downloade det gratis!

Ræven går derude - BUDSTEDET

Ræven går derude, Henning Mortensen, genre: krimi og spænding, En række gruopvækkende mord, en mulig lokal morder og et festfyrværkeri af et persongalleri - så er scenen sat for Henning Mortensens mesterlige Sondrup-krimi. Tag ikke fejl, for selvom romanen her foregår særdeles lokalt, så er tankeverdenen europæisk i snit. Romanen åbner med 12-årige Lilian, der på vej hjem ...

Ræven går derude - Vejle Antikvariat

Forfatter: Henning Mortensen Forlag: Gyldendal År: 2006 Indbinding: Paperback Sprog: Dansk Stand: Flot eksemplar

RELATEREDE BØGER

Som Stjernerne på himlen
燃烧的罪恶 - 第二章
Der Preisgekrönte
Mag O'Neal 2 - Væveren fra Wien
Den sorte greve og andre fortællinger
Dødens instrumenter 6 - Den himmelske ilds by
Sand og bølgers skum
Malle mellem himmel og jord
Siistijä 2: Hyppäys
Martinus and the new world morality
Litteratur
Deutschland schafft mich! Als ich erfuhr, dass ich doch kein Deutscher bin
Verdens lys
Som man spørger...
Kvartet til tidens ende
Velfærd i udvikling
At kysse med døden