Gamle lægeurter

UDGIVELSESDATO 18-10-2019
FORFATTER Anemette Olesen
ISBN 9788726316575
FILSTØRRELSE 6,86 MB
FILNAVN Gamle lægeurter.pdf
Defalske9ere.dk Gamle lægeurter Image
I middelalderen bragte munke planter med sig sydfra. Ikke først og fremmest fordi de var kønne og velduftende, eller fordi de var velegnede til te, mad og kosmetik. Nej, planterne var vigtige, det var Guds gaver til menneskene, og i haven fandtes en plante mod enhver sygdom.Der går en rød tråd fra middelalderens lægeurter til folkemedicinen og til de gamle husråd, som har præget hverdagslivet i over tusind år. Den tråd af naturligheds¬tænkning er der i dag mange, som søger at klippe over. Anemette har samlet de løse ender og tegner i bogen et smukt portræt af traditionen og de gamle lægeurter.Er du heldig at have have, har du muligheden for at skabe dit eget hjemmeapotek. En have er en kilde til helse og velvære og en pryd for øjet. Brug Anemette Olesens bog som inspiration og igangsætter.Anemette Olesen er 'grøn' forfatter og plantehistoriker, som gennem mere end 30 år har beriget vores viden om krydderurter, køkkenhaver, lægeurter m.v. Anemette Olesen er forfatter til over 30 'grønne' bøger, flere med klassikerstatus, bl.a. 'Spis dit ukrudt'. Af hendes øvrige udgivelser han nævnes 'Marias planter', 'Mit frugt- og bærkøkken', 'Køkkenhavekogebogen' og 'Mit krydderurtekøkken'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Gamle lægeurter-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anemette Olesen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Gamle lægeurter online nu så nemt!

Gamle lægeurter af Anemette Olesen som e-bog - Bogreolen.dk

Forlagets beskrivelse De gamle lægeurter har længe været museumsobjekter, der fremvises i offentlige urte-anlæg, men i dag kan du også dyrke dem i din have, inddrage dem i din husholdning, anvende dem som naturmedicin uden at behøve at tænke for meget over bivirkninger. Gamle lægeurter er en bog, der fortæller om de første urter dyrket til lægebrug i Danmark.

Gamle lægeurter | Arnold Busck

Gamle Lægeurter Anemette Olesen 188 s. kr. 249,- Indbunden. 17,5 x 24,5 cm. De gamle lægeurter har længe været museumsobjekter der fremvises i offentlige urte-anlæg, men i dag kan du også dyrke dem i din have, inddrage dem i din husholdning, anvende dem som naturmedicin uden at behøve at tænke for meget over bivirkninger.

RELATEREDE BØGER

Dengang det var sjovt
Atta Troll - Ein Sommernachtstraum
Det Evige Verdensbillede, bog 6
Sommerfuglehave
Dommeren, En Carl Kock-roman
Papiamento, kursus for børn CD-ROM
De 10 dyr: De 10 giftigste dyr
Estudio en escarlata
Barbara
Frederik - en magisk rejse gennem Kronprinsens liv
Tidlig hjemme og overrasket