Monsterhotellet - loppeinvasionen

UDGIVELSESDATO 23-01-2017
FORFATTER Anna Hansson
ISBN 9788799889242
FILSTØRRELSE 4,80 MB
FILNAVN Monsterhotellet - loppeinvasionen.pdf
Defalske9ere.dk Monsterhotellet - loppeinvasionen Image
Ulv og Ylva vil være flinke og hjælpe far med at tage imod reservationer på Monsterhotellet. Men alt går skævt. Og nu bliver de nødt til at finde plads til alle gæsterne. I kælderen er der måske lidt plads. Men kan man virkelig lade gæster sove mellem skeletter og dødningehoveder?Monsterhotellet - Dobbeltreservationen, indgår i en serie letlæste bøger for børn mellem 6 og 9 år. Lixtal 24, Lettal 17Anna Hansson er lærer og forfatter til flere børne- og ungdomsbøger. Hun skriver bøger, som hun selv gerne ville have læst, da hun var barn. Spændende, fantasifulde og sjove.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Monsterhotellet - loppeinvasionen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anna Hansson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Monsterhotellet - loppeinvasionen online nu så nemt!

annaprincesshansson.blogg.se - En blogg om att skriva och skriva...

Jul på Monsterhotellet är den sjätte boken i serien om varulvarna på Monsterhotellet. Precis som de andra böckerna i serien är den mer rolig än läskig. Om författaren: Anna Hansson är lärare och...

Monsterhotellet - loppeinvasionen - Kirjat - CDON.COM

Lisätietoja Jul på Monsterhotellet. Aiheeseen liittyvää tietoa. Koko nimeke: Jul på Monsterhotellet, Anna Hansson ; illustrationer: André Högbom.

RELATEREDE BØGER

Tavse stemmer
Bestyrelsesarbejde i selvejende og nonprofit institutioner
Hvaer et hjem uden en far?
Drømmen om et nyt liv 2
Stormy II
Englen Esmeralda. Ni fortællinger
Anvend aldrig arsenik
Jord og Skæbner
Homoseksualisterne 4:6 - På patrulje
De Syv Vise
The Emperor's new clothes
Sjæledyret
Under tre øjne
South and West: From A Notebook
Social tænkning