Gensyn med den store fortælling

UDGIVELSESDATO 04-11-2019
FORFATTER Jakob Brønnum
ISBN 9788741006147
FILSTØRRELSE 10,10 MB
FILNAVN Gensyn med den store fortælling.pdf
Defalske9ere.dk Gensyn med den store fortælling Image
Er Den store fortælling død eller lever den stadig som tilværelsesforståelse og referenceramme? Brønnum gennemgår de store litterære værker til belysning af den kulturhistoriske arv.Den store fortælling er død, siger postmodernisterne. Det moderne, individuelle menneske ser ikke sigselv i en historisk, kulturel, politisk og/eller religiøs ramme, men skaber sit eget liv og sin egen fortælling. Den store fortælling er ikke længere en lise og en kim til selvforståelse og identitet. Den er en spændetrøjeog et åg, der forhindrer selvudvikling og autenticitet. Den store fortælling er blevet uaktuel.Jakob Brønnum tager Den store fortælling under kærlig behandling. Hvordan ser den ud, hvilken indflydelse har den, og er det sandt, at den ikke har betydning længere? Bogen kommer omkring en række klassiske og moderne fortællere som Dostojevskij, Thomas Mann, Borges, Saramago,Tolkien, Svend Aage Madsen, Kafka, Nietzsche,Camus og Hans Kirk. Gennem bogens korte genfortællinger føres vi gennem Den store fortælling til belysning af, hvordan den spejler sig i vores tilværelse og livsforståelse.Pressen skriver:Brønnum er som den gode bordherre, der kan sin verdenslitteratur og kan perspektivere til en masse spændende tanker.- Fyens StiftVelskrevet og underholdende værk.- Bibliotekernes lektørudtalelse★★★★En tour de force gennem modernitetens bøger.- Kristeligt Dagblad★★★★★Grib chancen og læs en bog med stor refleksion og brede tankestrejf.- Dinboganmelder.dkJakob Brønnum viser de store fortællingers livskraft.- Katolsk Orientering
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Gensyn med den store fortælling er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jakob Brønnum. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jakob Brønnum bog online og også downloade det gratis!

Ordine - Med Store

Den Store Fortælling. 166 likes. Dokumentarfilm om tilblivelsen af Arne Haugen Sørensen's maleri til Aarhus Valgmenigheds Kirke. Jeg har få film tilbage. Skal du nå at købe en? Jeg kan sende den med posten i morgen.

Den Store Fortælling DVD | Etsy

See contact information and details about Den Store Fortælling. See more of Den Store Fortælling on Facebook.

RELATEREDE BØGER

Basia i gotowanie
Nepal
Haldjate saatus 2: Kivist süda
Hullerikkerne fra Syvstammetræet. Kuk i reden
Manden bag masken
Hvem kan ro uden årer
My Little Pony -tarinoita
Det muntre nord
Alle tiders parcelhuse
Fredriks dröm