Champagnepigen

UDGIVELSESDATO 15-05-2018
FORFATTER Leonora Christina Skov
ISBN 9788711902769
FILSTØRRELSE 10,86 MB
FILNAVN Champagnepigen.pdf
Defalske9ere.dk Champagnepigen Image
Champagnepigen er Leonora Christina Skovs gennembrudsroman fra 2007. Et sansemættet portræt af et ægteskab i krise og en samtids-thriller fra den erotiske besættelses overdrev. Den skildrer et morads af svigt og seksuel udnyttelse og åbner for overvejelser om placering af skyld og ansvar. Udgives nu i smuk halvbindsudgave.Linn og Isak Lauretius har berømmelsen, børnene og au pair-pigerne, og nu skal de portrætteres til et livsstilsmagasin. Men journalist Kate Klarlund ved for meget, og det eneste hun ønsker, er at rive glansbilledet af den lykkelige familie i tusind stykker. Hvad er det for handlinger, Linn har begået, som får personer fra hendes fortid til at ønske sig en frygtelig hævn?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Champagnepigen blev skrevet den 15-05-2018 af forfatteren Leonora Christina Skov. Du kan læse bogen Champagnepigen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Leonora Christina Skov.

Champagnepigen | Skrivepulten

Få Champagnepigen af Leonora Christina Skov som bog på dansk - 9788711457344 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Champagnepigen - Bøger - CDON.COM

Champagnepigen er Leonora Christina Skovs gennembrudsroman fra 2007. Et sansemættet portræt af et ægteskab i krise og en samtids-thriller fra den erotiske besættelses overdrev. Den skildrer et morads af svigt og seksuel udnyttelse og åbner for overvejelser om placering af skyld og ansvar.

RELATEREDE BØGER

Bygningsplanlægning med brugerdeltagelse
Mange slags folk
Fortællingens Mester
Asbest i bygninger
Gæsten
Botswana & Zimbabwe
Spøg og skæmt på Ridderborgen
Mentor
20 eventyr
Jeg er bare så angst
Paganinikontrakten
Zwierciadlana zagadka
Peter de Store og hans søn
International Business Law
Morild: Fortællinger
The Last Straw
Meldt savnet
Les Panzers de la mort
Sand
Syndebuk