Emmas arv

UDGIVELSESDATO 07-11-2019
FORFATTER Birgitte Amalie Thorn
ISBN 9788793500921
FILSTØRRELSE 1,34 MB
FILNAVN Emmas arv.pdf
Defalske9ere.dk Emmas arv Image
Emma på 27 har altid været bange for at miste. Derfor arbejder hun med regneark – ikke mennesker. Men da hendes mor dør, er hun pludselig helt alene. Midt i sorgen finder hun et ufærdigt brev fra moderen, som afslører Emmas ukendte far. Og ikke nok med det: Han er alvorligt syg og har forsøgt at komme i kontakt med hende.Tøvende bliver Emma involveret i sin fars livsværk, dyreparken Vipholm Familiepark. Stedet er truet af både dårlig økonomi og dyreværnsaktivister, og Emma kaster sig ud i opgaverne. Men kæresten Martin er utålmodig og vil hellere tale om at flytte sammen, og halvsøsteren Rebecca har ingen planer om at dele sin far eller dyreparken med hende. Samtidig er der den fåmælte dyrepasser Ask med vikingetatoveringen og ulvehunden …Som tingene spidser til, indser Emma, at det værste her i livet måske alligevel ikke er at miste nogen, men at miste sig selv.Emmas arv er en letlæst roman om at finde frem til kærlig­heden, familien – og dig selv. Den er anden bog i en ny­skrivning af den romantiske Silverline-serie, der også udgiver de klassiske kærlighedsromaner “SuccesRomanen”. “De nye” handler om den moderne kvindes små og store dilemmaer i et nutidigt og genkendeligt hverdagsunivers.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Emmas arv blev skrevet den 07-11-2019 af forfatteren Birgitte Amalie Thorn. Du kan læse bogen Emmas arv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Birgitte Amalie Thorn.

For arrangører - Dkk.dk

Læs Emmas arv, af Birgitte Amalie Thorn på Bookmate Læs "", af Birgitte Amalie Thorn online på Bookmate - Emma på 27 har altid været bange for at miste. Derfor arbejder hun med regneark — ikke mennesker.

Emmas och bebisens arv kan gå till mördarens familj ...

Emma Hartes arv book. Read 118 reviews from the world's largest community for readers. -

RELATEREDE BØGER

En leg med naturen
Brittiläiset orjatyöläiset
Høfde Q
På vej
Solens triumf del 1
Unyttige historiefacts - dyr & natur
Ruth i krig
Slusen
Afrodite folder sig ud
Fotograf Poul Ib Henriksen – Rejsen
Ville de Quebec
Tintins Oplevelser Standardudgave: De 7 krystalkugler - Hæftet, ny oversættelse
Kvindens nydelse 1: Frigør din evne til at få orgasme
Hans Lindström
Teknologiens testpiloter
Micronesia and Palau