Døden på stranden

UDGIVELSESDATO 24-10-2019
FORFATTER Ann Cleeves
ISBN 9788712059226
FILSTØRRELSE 2,69 MB
FILNAVN Døden på stranden.pdf
Defalske9ere.dk Døden på stranden Image
Leder du efter en ny krimiserie? Er du fan af Elly Griffiths og Robert Galbraith? Så er der godt nyt!Døden på stranden er første bind i en ny serie af Ann Cleeves, som er kvinden bag den populære tv-serie 'Vera'. Som altid inddrager Cleeves på mesterlig vis de smukke omgivelser og lader dem danne baggrund for en atmosfærefyldt og overraskende krimiintrige.Kriminalbetjent Matthew Venn har netop deltaget i sin fars begravelse efter ikke at have haft kontakt med ham i mange år. Da Matthew forlod det strengt religiøse miljø, han voksede op i, vendte hans familie ham nemlig ryggen.Men nu, foran kirken, modtager han et opkald fra en kollega. Der er fundet et lig af en mand på stranden i nærheden. Manden er blevet stukket ned med en kniv. Ingen ved, hvem han er. Hans eneste kendetegn er en tatovering af en albatros.Sagen fører Matthew direkte tilbage til det miljø, han troede, han havde lagt bag sig, og mens hans fortid kolliderer med nutiden, afdækker han en række dødbringende hemmeligheder i det lille, sammentømrede samfund.Døden på stranden er klassisk britisk krimi, når den er allerbedst.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Døden på stranden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ann Cleeves. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ann Cleeves bog online og også downloade det gratis!

Døden på stranden - Lydbog & E-bog - Ann Cleeves - Mofibo

Emner: Antropologi, Arkæologi, Døden, Historie, Vulkaner SendPDFPrint Af: Umberto Pappalardo, Professor, Università degli Studi Suor Orsola Benincasa Skelet af velhavende kvinde med bevarede finger- og armringe i guld, som fundet på stedet i begyndelsen af 1980'erne, hvor omkring 300 skeletter blev udgravet ved stranden og i bådhusene.

Få Døden på stranden af Ann Cleeves som e-bog i ePub ...

Døden på stranden er første bind i en ny serie af Ann Cleeves, som er kvinden bag den populære tv-serie "Vera". Som altid inddrager Cleeves på mesterlig vis de smukke omgivelser og lader dem danne baggrund for en atmosfærefyldt og overraskende krimiintrige.

RELATEREDE BØGER

Myrekryb
Sidste udkald
Driftsinstruktioner for varmeanlæg
Samlede skuespil / bd. 2
Skovly
Penge ud af banken
Barnevognshaiku
Tab og sorg
Tonga
Sélestat - Ribeauvillé - Parc National des Ballons des Vosges
Udlængsel
Askepots forvandling
Annesisses verden
Flere konspirationsteorier
Fyrtøjet - Lydbogsdrama
Él en mis recuerdos - Relato erótico
Den stumme pige