Drømmespinderi

UDGIVELSESDATO 01-08-2012
FORFATTER Patti Smith
ISBN 9788771291483
FILSTØRRELSE 5,84 MB
FILNAVN Drømmespinderi.pdf
Defalske9ere.dk Drømmespinderi Image
Forfatteren og rockpoeten Patti Smith vandt i 2010 den prestigefyldte National Book Award for 'Just Kids',som har gået sin sejrsgang verden over og er blevet betegnet som et mesterværk inden for sin genre.'Drømmespinderi' er en intens lille perle af en erindringsbog. Med glimt tilbage til barndommens mystiske og magiske verden – og til den tidlige ungdoms uskyld og usikkerheder. Bogen rummer essensen af,hvad Patti Smith kan som poet og skribent: give ord til det forlængst glemte, indfange det flygtigste tankespind og fremmane hjertegribende scenerier. Virkelige og drømmeriske, egenartede og universelle. En lille bog,men kun af format og omfang. For den stræber højt og vokser i fylde for læseren,hvis egne erindringsbilleder uvægerligt vækkes og flettes ind.I forordet sender Patti Smith følgende ønske: “Alt i denne lille bog er sandt og beskrevet nøjagtigt, som det var. Det at skrive den trak mig ud af min sære tristesse,og det er mit håb, at den vil fylde læseren med en vag og nysgerrig fryd.” ... Det gør den.Bogens engelske titel 'Woolgathering' betyder ordret: at samle uld. Men woolgathering betyder også at spinde drømme, og teksten leger bogen igennem med begge betydninger af ordet – deraf 'Drømmespinderi'. Bogen udkom oprindelig som nr. 45 i den legendariske serie: Hanuman Books. Nu tyve år efter er den blevet genudgivet i en mere fyldig udgave. Med tekster, der var udeladt i førsteudgaven,og forsynet med illustrationer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Drømmespinderi er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Patti Smith. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Patti Smith bog online og også downloade det gratis!

Drømmespinderi

Få Drømmespinderi af Patti Smith som bog på dansk - 9788771291483 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

BOGANMELDELSE: Drømmespinderi af Patti Smith | Bogrummet

Drømmespinderi : Udgivelsesår: 16-08-2012 : Udstyr: 96 sider, Indbundet : ISBN: 9788771291483 MERE INFO . 299,95: Just Kids: Patti Smith : 149,95: Just Kids (PB) Patti Smith : I N D K Ø B S K U R V: L O G I N Forlaget Klim Ny Tjørnegade 19 8200 Århus N Tlf: 86103700 [email protected] Powered by ...

RELATEREDE BØGER

Dæmonernes hvisken
Alle De Gode Gamle Molbohistorier
Som en sten
Bakteriernas kraft
Kærlighedens kraft
Turkey South Coast
Jeg er ikke skør - jeg er bare ikke dig
Fodbold VM 1930-74
Falske Venner & Co. - Wörterbuch der dänisch-deutschen Misswerständnisse
Blod Digte fra et hjerte