Fyrtøjet

UDGIVELSESDATO 01-08-2009
FORFATTER H.C. Andersen
ISBN 9788723033710
FILSTØRRELSE 2,10 MB
FILNAVN Fyrtøjet.pdf
Defalske9ere.dk Fyrtøjet Image
Jentas udgiver fem af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den lille pige med svolvstikkerne, Nattegalen, Kejserens nye klæder, Den grimme ælling og Fyrtårnet.De folkekære fortællinger er genfortalt af den prislønnede børneforfatter Bödvar Gudmundsson ledsaget af Thorarinn Leifssons nyskabende illustrationer, der forener det klassiske og moderne på original vis.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Fyrtøjet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter H.C. Andersen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse H.C. Andersen bog online og også downloade det gratis!

Fyrtøjet | Filmcentralen - Filminstituttets streamingsite

Fyrtøjet, svinedrengen og andre historier., H.C.Andersen, 2 nye bøger, aldrig brugt, har bare stået på hylde. Hver bog indeholder desuden også cd med 4 H.C.Andersen historier, indtalt af Sebastian Klein.

Fyrtøjet | Det Danske Filminstitut

Børnekulturhuset Fyrtøjet er en del af Møntergården, der ligger i hjertet af H.C. Andersens Odense i Møntestræde 1, Odense C. Du kan parkere i parkeringshuset under Odeon (Odense P-Øst), Hans Mules Gade 8, Odense C. Find vej her. TILGÆNGELIGHED. Det er muligt at komme rundt med kørestol i stueetagen i den fredede bygning. 1.

RELATEREDE BØGER

Byen under byen
Ein Bekenntnis
Samlede skuespil / bd. 1
Af sporet er du kommet
Breve fra Henrik Ibsen
Vesuv – en udødelig vulkan
Freier Wille: Erotische Novelle
Tante Fjante og andre børnerim og remser
Den falske læge
Refleksiv sociologi
Valerian - skyggernes ambassadør
... noget ...
Den Store Venlige Kæmpe
De heldige
Til en fremmed
Artemis Fowl (1) - Artemis Fowl
Annabelle