Sit eget værelse

UDGIVELSESDATO 26-09-2013
FORFATTER Virginia Woolf
ISBN 9788763816991
FILSTØRRELSE 5,27 MB
FILNAVN Sit eget værelse.pdf
Defalske9ere.dk Sit eget værelse Image
Virginia Woolfs essay Sit eget værelse blev til på baggrund af to forelæsninger om kvinder og litteratur og er i dag et centralt værk i feministisk tænkning og litteraturkritik.I 1928 holdt Virginia Woolf to forelæsninger på Cambridge University, hvor hun talte om den kvindelige kunstners mulighed for at gøre sig gældende i en mandsverden. De to forelæsninger blev efterfølgende omarbejdet skriftligt og udgivet under titlen A Room of Ones Own (1929).I essayets undersøgelse af forholdet mellem kvinder og litteratur understreger hun det umulige i at adskille økonomisk og kunstnerisk uafhængighed: Kvinder skal være økonomisk selvstændige og for at kunne skrive skal de have 'deres eget værelse' i konkret såvel som symbolsk forstand. Sit eget værelse rummer samtidig en række fine og kloge tanker om litteraturens væsen. Bogen er nyoversat af Merete Ries.Pressen skriver:»Woolf er en akademisk jættekvinde, sydende af sprogligt overskud og narrativ overflødighed, at man både beundrer og bliver inspireret af monologernes kreative kim og intellektuelle reservelager.«– Ana Janic, KultuNaut
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sit eget værelse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Virginia Woolf. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Virginia Woolf bog online og også downloade det gratis!

Sit eget værelse by Virginia Woolf

Det er ikke en rettighed at have sit eget værelse. Børn har ret til at udtrykke egne meninger. De har ret til at få respekt, omsorg, mad på bordet, tøj, ret til at gå i skole, ret til at føle sig trygge, ligesom de har ret til at blive beskyttet mod vold og diskrimination.

Skal vi dele værelse? - ALT.dk

Sit eget værelse, Hardback - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Dagar med Knubbe
Lomelinos kager
Frost & Payne - Band 2: Die mechanischen Kinder (Steampunk)
En underlig historie
Ring billigt med Skype
Sange til kærligheden
Anne og Lise - og en baby
Fornuftsgiftermål
Kærlighed for voksne
Wędrówka w świat
12 Store danske artister
A Spot of Folly: Ten Tales of Murder and Mayhem
EGO
Democratisation in the Middle East
Räddningen