Onde spil

UDGIVELSESDATO 21-12-2018
FORFATTER Angela Marsons
ISBN 9788771076219
FILSTØRRELSE 2,81 MB
FILNAVN Onde spil.pdf
Defalske9ere.dk Onde spil Image
Hævnens time er kommet...Da en voldtægtsforbryder bliver fundet brutalt myrdet i en passage, er det op til kommissær Kim Stone og hendes folk at løse sagen hurtigt.Men hun har ikke en chance for at vide, hvad hun egentlig er oppe imod. Bag mandens morder gemmer sig en vaskeægte sociopat, der udfører sine egne forskruede eksperimenter med nogle af samfundets mest sårbare.Da det ene hævnmord efter det andet sker, bliver det tydeligt for Kim, at der er noget langt mere uhyggeligt på færde. Og som om det ikke var nok, er der også noget, der tyder på, at Kims egne svagheder står for skud.Jeg kunne ikke få nok af dette fremragende krimiplot ... en historie, der griber en i kraven og ikke giver slip før den allersidste sætning.Irish Sunday IndependentJeg er ærlig talt målløs over, hvor fantastisk denne bog var ... en af de bedste nye krimiforfattere i 2015, måske i hele årtiet ... Onde spil er en bog, der skal læses; sikkert en af de bedste, jeg kommer til at læse i år.Book Addict ShaunAngela Marsons er forfatteren af bestseller-serien om kommissær Kim Stone. Hendes bøger har solgt mere end to millioner eksemplarer på to år.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Onde spil er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Angela Marsons. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Angela Marsons bog online og også downloade det gratis!

Onde spil (D.I. Kim Stone, #2) by Angela Marsons

Få Onde spil af Angela Marsons som bog på dansk - 9788742600368 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Få Onde spil af Angela Marsons som Hæftet bog på dansk ...

Onde spil er en bog, der skal læses; sikkert en af de bedste, jeg kommer til at læse i år. Book Addict Shaun Angela Marsons er forfatteren af bestseller-serien om kommissær Kim Stone. Hendes bøger har solgt mere end to millioner eksemplarer på to år. Forlag Jentas. Stemme

RELATEREDE BØGER

Granitmanden
Depression
Hush, Hush #4: Englenes fald
Vernepleiefaglig teori og praksis : sosialfaglige perspektiver
21 forbudte kys
Stækkede vinger
Dansk identitet - set med brune øjne
Sapiens: A Brief History of Humankind
Hvordan kan vi bekæmpe social ulighed, igen?
Kylles kage
Hotelværelset
Kompliceret kunstforfalskning i Pohjanmaa
Etik i offentlig ledelse
Evnen
Den grønne frakke
Sex Rouge
Rasmus Klump i syvsoverland
Alle har ret