Casamance-passagen

UDGIVELSESDATO 25-03-2019
FORFATTER Jan Larson
ISBN 9788726162738
FILSTØRRELSE 4,88 MB
FILNAVN Casamance-passagen.pdf
Defalske9ere.dk Casamance-passagen Image
Da de franske myndigheder beder den pensionerede danske forretningsmand Dan Borre om at tage på en hemmelig mission til Vestafrika, bliver han viklet ind i en af verdenssamfundets største udfordringer: menneskesmugling. Hans mål er at finde epicentret for den internationale menneske- og narkosmugling for at gøre det muligt for myndighederne at dæmme op for den enorme strøm af mennesker og narko, der hvert år smugles fra Afrika og ind i Europa.Ved siden af Dan Borres spændende og farlige historie følger vi to af de migranter, det hele handler om. De forsøger at undslippe det fattige Mali, hvor der hverken er fremtid eller sikkerhed. De ender i Casamance-passagen, hvor de på egen krop oplever menneskesmuglernes kyniske og umenneskelige behandling af de desperate migranter.Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skønlitterær forfatter med spændingsromanen 'Diamanthandleren'. Siden debuten har han udgivet en hel række spændingsromaner.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Casamance-passagen blev skrevet den 25-03-2019 af forfatteren Jan Larson. Du kan læse bogen Casamance-passagen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jan Larson.

Casamance-passagen af Jan Larson som e-bog - Bogreolen.dk

Casamance-passagen. Af Jan Larson (2019) Tilføj til liste. Dine lister. Luk. Tilføj til liste. Hør online. Den pensionerede forretningsmand Dan Borre sendes på en hemmelig mission til Vestafrika for at finde kilden til en ny menneskesmuglingsrute via Kap Verde til Paris. Bedøm dette materiale.

Casamance-passagen | Arnold Busck

Martinique: Blomsternes ø, Kvindernes ø, Leguanernes ø, Vestindiens perle. Martiniques stemningsvækkende tilnavne er mange, men sikkert er det, at ingen af de omkringliggende øsamfund kan måle sig med den betagende og afvekslende natur, man finder på "Vestindiens smukkeste ø" - vulkaner, regnskove, badestrande.Som Christopher Colombus begejstret udtalte, da han på sin fjerde rejse ...

RELATEREDE BØGER

Håbet
Farver i funktionalismen
Frygtelig lykkelig
Smertefælden
Kunsten at holde kæft
Sweatshirts
100 historier fra Frederiksberg
Yearning
Dødsdømt
Børnene på Jalna