Pligten til lykke

UDGIVELSESDATO 14-04-2011
FORFATTER Dorrit Willumsen
ISBN 9788702109139
FILSTØRRELSE 4,43 MB
FILNAVN Pligten til lykke.pdf
Defalske9ere.dk Pligten til lykke Image
”I et hul i himlen færdedes et elskende par.” Sådan begynder anden del af Dorrit Willumsens historie. Det elskende par, det er Dorrit og hendes Jess, Dorrit, der stadigvæk er hjemme hos sin morfar på Nørrebro, og Jess, der bor sammen med sine forældre i Dannevirkegade. De bliver gift, det skal man være for at få en lejlighed, de flytter sammen, de skal forene deres vidt forskellige smag i boligindretning, de skal studere og arbejde og finde en fælles dagligdag. For Dorrit er der en tredjepart i forholdet: Olympia, skrivemaskinen, hendes kæreste eje, som hun plejer sine forfatterdrømme på, samtidig med at Jess lægger an til sin dramatikerkarriere. De bliver begge to forfattere, de kommer til at kende og omgås andre kunstnere, de slår sig ned i et hus i Viby Sj., et hus med et vanskeligt, farligt sind, de får sønnen Tore, de har succes og får priser, de har naboer, og de får hund, der sker så meget, men det bliver man ikke nødvendigvis enig om alting af, det gør det ikke nødvendigvis nemmere at være det elskende par. Men pligten til lykke er der hele tiden, med alle de krav om kompromiser og tilpasning, den indebærer. Pligten til lykke. Indlæst af Julie Fabricius.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Pligten til lykke blev skrevet den 14-04-2011 af forfatteren Dorrit Willumsen. Du kan læse bogen Pligten til lykke i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Dorrit Willumsen.

Pligten til lykke af Dorrit Willumsen (lydbog, download ...

"Pligten til lykke" [1. udgave, 1. oplag] af Dorrit Willumsen - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Biografier & Erindringer. Udgivet i Danmark, 14/4-2011. Vejer 351 g og måler 216 mm x 138 mm x 18 mm. 224 sider. " I et hul i himlen færdedes et elskende par." Sådan begynder anden del af Dorrit Willumsens historie.

Pligten til lykke af Dorrit Willumsen - Køb en billig bog ...

Pligten til lykke, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

De fem dysfunktioner i et team
Geschichten aus Tausend und Einer Nacht
Skrot-unger
Anna am Freitag
Blodsøstre
Absurd Fri
Galgfågeln: en berättelse från 1800-talets Sverige
Der frivole Jackie
Pippi & Sokrates
Anders og Nadja på tennis-skole
Spiloppo (2) - Med skurke på skattejagt
Dræberens mærke
En velbevaret hemmelighed (Clifton-krøniken 3)
Ufattelig børnemishandling
Mit Büchern unterwegs
Oprøret
Ved Guds hånd
Foråret så sagte kommer