Når munden løber løbsk ....

UDGIVELSESDATO 07-04-2014
FORFATTER Else Cederborg
ISBN 9788792562807
FILSTØRRELSE 4,15 MB
FILNAVN Når munden løber løbsk .....pdf
Defalske9ere.dk Når munden løber løbsk .... Image
Nikita er en sød, men lidt uartig pige på 6-7 år, der bander noget så frygteligt. Hun synes nemlig, det er sjovt at drille de voksne med frække ord. En dag går det dog galt, for pludselig er der et magisk og super-frækt ord, der bare ikke vil forsvinde igen. Hver gang hun skal til at sige noget, kommer det væltende ud af munden på hende, og hun kan slet ikke få det til at holde op ...
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Når munden løber løbsk .... er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Else Cederborg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Else Cederborg bog online og også downloade det gratis!

Under træet - Filmmagasinet Ekko

Oplever du, at dit barn reagerer mere, hurtigere og voldsommere end andre børn i forskellige situationer? Så er dit barn måske særligt sensitiv. Det er ikke en diagnose, men på én gang en udfordring og en styrke. Få eksperternes råd til, hvordan du bedst støtter dit sensitive barn.

Naturens advarselstegn, inden katastrofen rammer

Få Når munden løber løbsk .... af Else Cederborg som e-bog på dansk - 9788792562807 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Solskinslandet
Akademisk Rejseguide Iran
Puulusikka
Pyjamasparty
Fonde i bevægelse
500 citater af Dronning Margrethe
Oberitalienische Seen
Alt for evigt
Mads Marsvin
Flinke Sten